Сребреница је лажна прича

Машовић је Дел Понтеову замолио да достављене податке не објављује "ни за живу главу".

Република Српска 02.11.2013 | 12:35
Сребреница је лажна прича
Машовић је Дел Понтеову замолио да достављене податке не објављује "ни за живу главу". Бошњачки члан Колегијума директора Института за нестала лица БиХ Амор Машовић у јулу 2007. године поверио се Хашком тужилаштву да не поседује информације о узроку смрти ниједног од 4.415 до тада идентификованих сребреничких Бошњака који су као жртве наводног геноцида сахрањени у Меморијалном центру у Поточарима. Машовић је у строго поверљивом документу 30. јула 2007. признао бившем тужиоцу Хашког трибунала Карли дел Понте да федералне власти нису успеле да утврде не само начин на који су страдала и бројна неидентификована лица са ширег подручја Сребренице, третирана као "жртве геноцида", већ ни њихове основне податке као што су пол и године. У том документу Машовић је Дел Понтеову замолио да достављене податке не објављује "ни за живу главу". Машовић је у то време био председник Федералне комисије за тражење несталих. Адвокат Горан Петронијевић, шеф тима одбране бившег председника Републике Српске Радована Караџића, рекао је да су пре неколико година откривена имена неколико стотина Бошњака из Сребренице који су данас живи и здрави, али се на споменику у Поточарима и даље воде као "жртве геноцида из јула 1995. године". Адвокат генерала Ратка Младића Милош Шаљић рекао је да су напори Младићеве одбране усмерени управо на раскринкавање лажних и надуваних података о броју убијених у Сребреници у лето 1995. године. "Невероватно је да је у Меморијалном центру у Поточарима сахрањено више од четири хиљаде људи за које се не зна на који начин, када и гдје су страдали", рекао је Шаљић. Према његовим речима, то само поткрепљује тврдње генералове одбране да је у Поточарима сахрањен велики број припадника тзв. Армије БиХ који су погинули приликом покушаја пробоја из Сребренице, те они који су страдали у борбама пре јула 1995. године, као и Бошњаци погинули на неким другим локацијама у БиХ.

Коментари / 572

Оставите коментар
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

03.11.2013 12:55

Томашица код Приједора, гдје су до сада пронађени посмртни остаци 397 особа, од чега је 247 комплетних тијела, највећа је масовна гробница на овим просторима. И за ове сте ви тврдили да су негдје у иностранству зиви и сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунац салкан

03.11.2013 00:09

Тразите имена зивих-мртвих од васег Насера. А и Ибран Мустафиц је ту па њега питај те или Мехољица. Доста висе индијанци.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римаС

03.11.2013 18:10

Рата у БиХ није било лаз је ;.. Сарајево није бомбардовано лаз је,,, логора није било лаз је ...Сребреница ста је сад то ??? Вуковар гдје је то ... Хрватски Срби ко су ти и гдје су ти ,,, Косово не постоји ,, Тито је био Рус ,,, Словенија је Аустрија ,, Срби не постоје, Хрвата нема а Алијини Босњаци нису људи вец медвједи јој мајко мила гдје ме роди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

25.04.2024 16:09

Убијено маx 400 људи мускараца стељањем у борбама погинуло 2500 бораца тзв арбих доказ, погинули борци врс-а зворницке бригаде 60 људи у једном дану и онај сто је изјавио да је у скукобима унутар сребренице измедју насера и неког xy убијено око 500 људи и висе . Ста је са природно умрлим погинулим од 92 до 95 све стрпали у масовну гробницу. Покој дуси невиним а ко је носио пуску ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОС.ПЕТРОВАЦ

02.11.2013 21:44

ЈА НЕМОГУ ДА СХВАТИМ ОВЕ ПОЈЕДИНЦЕ СА БОЛЕСНИМ КОМЕНТАРИМА.ОНИ ИЛИ СУ ТОТАЛНО ЛУДИ ИЛИ ЛАЖУ САМИ СЕБЕ.ПА ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗНА ДА СЕ ДЕСИО ГЕНОЦИД ДА ЈЕ УБИЈЕНО ТОЛИКО НАРОДА АЛИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ СЕ СРАМОТНО РУГАЈУ ЖРТВАМА КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА.ИМАТЕ ЛИ ДЈЕЦУ ФАМИЛИЈУ ВЈЕРУ У БОГА.ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ЉУДСКОСТ.КАКО ДА ЈА ПОРИЧЕМ АКО СУ СТРАДАЛИ НЕГДЈЕ СРБИ ПА СВАГДЈЕ ЈЕ БИЛО ОЛОША.ВИ ШИРИТЕ МРЖЊУ МЕЂУ НАРОДОМ,ЗАЛУЂУЈЕТЕ ОМЛАДИНУ ОД НЕВИНЕ ДЈЕЦЕ ЋЕТЕ НАПРАВИТИ НАЦИОНАЛИСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

02.11.2013 20:59

Па како вас има у сребреници толико кад сте сви у потоцарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 20:56

Па реци име да га прозовемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токић

02.11.2013 19:43

Кад сте тако паметни објавите имена и презимена тих особа, гдје живе.Ово је само рекла казала. Наведите макар једну особу за коју ви Срби тврдите да је укопана а да је жива, да и ми знамо. Ако сте тако сигурни да су у Сребреници укопани Срби умјесто Бошњака, зашто нисте тзражили ДНК анализу, него овако износите ноторне неистине, које само Срби могу измислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.11.2013 21:16

Шта је истина, субјективно тумачење објективних околности, а правда, сви који су живо рођени умријеће прије или касније, ма ко год или ма какви били. Тражење правде по сваку цијену (неријетко и наношењем неправде недужнима) преко тога представља одрицање од истинске вјере у Бога. Само Бог зна истину и само Он може праведно да суди. Сви треба да се замисле да ли је тражење неке властите правде заиста правда или освета а освета није правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајно_ту

02.11.2013 15:13

@исина или лаз? како болан мозес тако несто да тврдис, а из твог теxта се види да ти не знас нити да ли се налази име тог цовјека на спомен плоци нити га лицно познајес. Ако знас да се налази на спомен плоци и да зиви у ЦХ објави његово име да сви знамо ко је тај преварант. Престаните са таквим лазима вриједјати зртве и након скоро 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Со

02.11.2013 16:08

@истина и лаз. Ја бих волио да знам име и презиме тог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјуро

02.11.2013 15:46

Како се писе ни за зиву главу на енг?

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 18:38

Нека вам дају имена они који су правили списак настрадалих. Знам лицно цовека, а познајем и његову зену и децу, а ви се правите индијанци колико хоцете. Знате ви то много боље од мене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран БЛ

02.11.2013 14:15

истина једино мозе помирити и ујединити у сваком слуцају сви ратни злоцинци за зртве треба да одговарају,заједно против Додика и Лагумдзије сви заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 14:08

Ако сам написао знај да је тако (ја нисам рекао да није било убистава у Сребреници нити хтео да омаловазим људске зртве). Инаце зивим и радим у ЦХ од 1988, а супруга дотицног ОХ. је досла 1993 у ЦХ као избеглица из БиХ са двоје мале децице говореци да јој је муз остао на ратисту (инаце су из К.Поља) ,радила је у једном хотелу у весерају све до фамозне Сребренице. Отисла је говореци да мора да иде да преузме тело погинулог јој цовека који је погинуо у Сребреници. Било ми је много зао и све док после само два месеца нисам видео њу са својим мртвим музем како се срецни сетају градом (на крају ипак сам био срецан због ње и њене деце). Знам сигурно да се тај цовек налази на спомен плоци, веруј ми. Зато полако, не треба веровати у све сто нам наси политицари и верске водје прицају. Истина је скроз несто друго сто ми обицни смртници никада нецемо сазнати.Позззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

02.11.2013 13:13

Када цовјек процита овај цланак и поједине коментаре овдје немам ријеци. Па једини који руси РС сте ви сами јер зелите да је оцувате на лази и негирању злоцина. Мислим да не мијења ниста да ли је тамо 7000 или 8000 страдалих, а за ове све сто тврде како нека имена стоје од неких који зиве у иностранству па цак их и лицно познају - па објавите висе имена тих људи или пресатните са глупостима. Није слуцајно да сте најомразенија нација у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цовјек

02.11.2013 13:31

Небитно је да ли је у потоцарима 8 или 9 хиљада побијених сустина је иста. Неспорно је да се мозе десит греска у именима побијених поготово кад цијеле фамилије нестану након злоцина. Неко је убијен а неко је избјегао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОКСА

02.11.2013 11:13

А сада се муслимани поједосе због тога сто се истина сазнала и сто су сконтали да их је Алија издао и да у Сребреници није било геноцида. А овај сто казе да це дати 1000 Јевреја за сваког зивог којег надје неко а коме је име уклесано на плоцу, ако је хадзија нека потписе, ја цу их наци бар 20 таквих који су зиви а воде се као убијени у Сребри. И не с.р.те висе српски муслимани, свега вам кад сте свјесни да тога није било. Не мозете висе никог да лазете, цитав свијет је сконтао. Поззз Србима, најбољим људима Салко Братунац

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:46

Зато ми и имамо у плановима да од Војковица, Истоцне Илидзе па до Сребренице оцистимо овај простор. При идуцем попису неце бити тих који порицу геноцид. Остаце само сироцад..

ОДГОВОРИТЕ
Name

исина или лаз?

02.11.2013 11:47

Ја лицно познајем цовека који зиви и ради у Свајцарској тацније у Лугану(О.Х), а наводно је погинуо и његово име се налази на спомен плоци у Потоцарима. ПС: његов брат је у Аустрији и он се води као зртва, а наравно и његово име се налази у Потоцарима(Дз.Х)

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 10:22

Бог дао Србима да и они лазу на овакав нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мурињо

02.11.2013 11:22

РС ако зели опстати мора промијенити геноцидни имидз не сирењем пропаганде него суоцавањем са прослосцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:03

Замислите каква је правда Хашког трибунала, који као геноцид дефинише како су мушкарци и старији дјечаци ОДВАЈАНИ од осталих и одводјени на погубљење. Сама ријеч ОДВАЈАНИ, негира геноцид, јер при чињењу геноцида НЕМА ОДВАЈАЊА. Тад се убија од малена до голема ( да неписменима буде јасније). Или живимо у времену кад се усваја нека нова дефиниција о геноциду, а коју медјународно право не признаје, а примјењује се у медјународном суду "правде". Поздрав из РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

02.11.2013 10:46

Рат је рат. Геноцид је несто друго. Босњаци опет тразе сукоб да нам одузму РС. Али од тога нема ниста. Зна се да је Сребреница профанс и намјестена од Алије и СДА. Генерал Ратко Младиц је цивиле из Сребренице евакуисао. А кад војска гине нема везе, то није геноцид. Она кукавица Насер Ориц је врсио геноцид око Сребренице у српским селима, убијали су зене, дјецу и старце. Ви муслимани сте вец увијек били геноцидаси у Босни. Је ли то било у другом свјетском рату или од 92. до 95.-те? Само сирите лази али то неце срусити Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аркона

02.11.2013 09:41

Ово су зеље којим се кроти народ. Безбозницима је свеједно о којим се зртвама ради али, ако ико вјерује имало у Бога, вјерујем да це ово пресутати погнуте главе... Очито је да је велики дио одрастања просао уз чланску црвену књижицу и сад је терет стављен на часне Србе који вјерују у Бога и који су одрастали у вјери праведној...

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

02.11.2013 09:36

Приједор није далеко. Провозајте се тамо и будите свједоци на лицу мјеста ископавању стотина стрељаних људи. И за нестанак ових људи један дио БиХ је говорио да је лаз. Хоце ли се и за ову гробницу којој смо сви свједоци за пет година покусати представити као лаз. Не могу ни замислити како је теско зивјети нормалним зивотом, а лагати својој дјеци, себи самом да се несто није десило сто смо сами видјели и засто постоје милион доказа. Зар неко стварно мисли да це лагањем успјети промијенити истину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 10:00

Не кажем да није било убистава, али сигурно не о броју којим млате муслимани и њихови плаћеници из свијета. Нормално је да ће тзв. Хашки суд правде пресудјивати у корист муслимана јер имају истог ментора - Американце, који су све започели и све хоће да уобличе, наводно да имају правно покриће и на крају они да буду бобри. Али цврц. Заклела се земља рају...Патолошки лажови и они који то подржавају и слиједе, биће кажњени од Бога, прије или послије. Објавите списак умрлих од старости и болести, убијених у борби, убијених у медјумуслиманскум сукобима, у периоду од 92. -јул, 95. Као и војнике 28 дивизије који су страдали у пробоју са снагама ВРС. Едхем Голић и његови војници нису цивилне жртве, које су заробљене, стријељане. Они су легитимни војни циљ и као такви се третирају, мада су приказани лажно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.11.2013 10:36

Ево разлога да мунџоси још више копају и даље арлаучу , "баазнија ђеносајд ба".

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

02.11.2013 10:33

Вазно је да драги БОГ зна, а остало ста ова будалетина говори свеједно ми је...мора се својом лази смирити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пат

02.11.2013 08:32

Ја да сам Србин, стидио бих се дјела која су уцињена у рату према другим народима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:30

Свако кривицно дјело, при којем се стекне материјална корист бице одузето, то стоји у сваком закону. Само РС јос постоји, а зна се како је стецена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босс

02.11.2013 08:26

Постоје пресуде у Хагу о геноциду у Сребреници, каква манипулација, било би смијесно да није тузно. Ово је исто као кад је на Нирнберском судењу, њемацки генерал рекао да су они затварали Јевреје у конц. логоре да би их спасили. Па како вас није стид, гледате ли ста се откопава у Томасици. Срамота, РС је настала на геноциде и масовним гробницама. Кад тад це се укинуту та геноцидна творевина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:16

Па ако говорите истину. Дајем 1000€ по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у потоцарима. . Пресивио сам сребреницу и као малољетник био заробљен у кравици.Мој брат годину дана старији од мене , 17 год.убијен у кравици.руке везане зицом . Стрељан. О каквој ви правди прицате. Овдје се обављује свака изјава без провјере . И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

02.11.2013 09:15

Па ако говорите истину. Дајем 1000 € по свакој особи коју сте ви пронасли да је зива а налази се на плоци имена покопаних у Потоцарима. Презивио сам Сребреницу и као малољетник био заробљен у Кравици. Мој брат годину дана старији од мене, 17 год.убијен у Кравици. Руке везане зицом. Стрељан. О каквој ви правди прицате? Овдје се објављује свака изјава без провјере. И наноси велика неправда зртвама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

02.11.2013 09:07

Истина мора кад тад изаци на видјело. Како овај цовјек мозе мирно спавати. Вјера му дозвољава да лазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

анонимус

02.11.2013 07:39

Мозда су се сами поубијали,ха,ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:32

Мало смо закаснили за било ста, касно је исправљати "криве Дрине" сада смо геноцидни, агресори, злоцинци али са водјама пуних кеса....

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

02.11.2013 07:35

Сребреница је од почетка , највећа лаж модерне Европске историје. И то сви знају

ОДГОВОРИТЕ
Name

лажи бошњачке

02.11.2013 07:06

Ко нормалан сада од Срба да се не запита да ли су Сарајевских Српских цивила кости које је убила Муслиманска армија закопане у Поточарима под лажним Муслиманским именима која нису на попису из 1991 године? Кад се списак упореди са пописом да видите која су ту одступања али и за то Муслимани имају лаж - кажу да су се доселили из других места а ту страдали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сироко

02.11.2013 06:54

Како Вас није срам објављивати овако гнусне текстове? Зар до сада нема довољно истине о Сребреници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

марио

02.11.2013 08:35

Чиста лаж муслимана, они су преувелицали цак су и старе који умру ту закопавали а овамо причају о геноциду, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажи идиотске

02.11.2013 07:36

Ко је пометан и разборит човјек уважава сваког па и жртве узроковане од идиотских националиста и чије празне главе су смјештени идиотски националистички Богови

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

02.11.2013 08:12

Истина увијек излази на видјело! Одмах тужити овог исламисту и покренути тужбу према Федерацији што нас БЕЗ ДОКАЗА криви за неки геноцид!!! РС ФОР ЕВЕР демократска и независна!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

баки

02.11.2013 08:28

Не подрзавам то сто су муслимани лицемјерни, али хоцу реци бар се труде, наса Влада неце да предузме бас ниста како би пронасли тијела Срба побијених у Сарајеву него цекају да ископавања плате исти они који су платили закопавања тијела на депонији, то је јос једна српска срамота и није ни цудо сто нас свако мозе превеслати када насе политицаре уопсте не занима ста се десавало него само коалиције које це донијети јос пуно прљавог новца. Ми у рату нисмо ни имали војну власт у циљу да се натрпају пуни дзепови и ста смо оцекивали, сада је Сребреница истина без обзира ста је било, Косево такодје, Маркале исто тако, ста смо предузели поводом тога? Треба сви да одемо да се извинимо.

ОДГОВОРИТЕ