Комшић: Биће рата?!

Предсједавајући Предсједништва БиХ из реда хрватског народа Жељко Комшић, поручио је да нема разговора о томе да ли БиХ остаје цијела и да цијепање земље сигурно води у рат.

Република Српска 18.08.2013 | 15:22
Комшић: Биће рата?!
Предсједавајући Предсједништва БиХ из реда хрватског народа Жељко Комшић, поручио је да нема разговора о томе да ли БиХ остаје цијела и да цијепање земље сигурно води у рат. “Будала је онај ко мисли да тако неће бити ако се покуша отцјепити дио земље. Можемо се надмудривати, препирати, свађати... Свашта нешто може, мада је то “свашта” најчешће бесмислено. Али, цијепати земљу, сигурно води у рат! Зато је то глупа политика! О свему можемо разговарати, али о томе да ли БиХ остаје цијела, не можемо никако!”, рекао је Комшић у интервјуу сарајевском “Ослобођењу”. Говорећи о уступању наоружања и војника за потребе снимања филма “На млечном путу” Емира Кустурице, Комшић је нагласио да сваку употребу јединица МТС-а, дакле оружја - Оружаних снага мора одобрити Предсједништво БиХ као врховни командант. Та одлука, додао је он, мора бити донијета консензусом три члана колективног шефа државе. “Уопште ми није јасно шта је (замјенику министра одбране БиХ) Мирку Околићу требало да на овакав начин ради. Поготово што је само пар дана прије ових дешавања око Кустуричиног филма одржан састанак чланова Предсједништва БиХ са министром и замјеницима на коме је, поново и по ко зна који пут, од све тројице чланова Предсједништва, једногласно скренута пажња на питање употребе јединица и на уставну и законску обавезу да такву одлуку може донијети једино Предсједништво”, рекао је Комшић. Околић је изјавио раније да је Министарство одбране поступило по захтјеву продуцентске куће из Требиња и уступило оружје и војнике за потребе Кустуричиног филма. Он је рекао и да је то чињено и раније, у случају снимања филма хојливудске звијезде Анђелине Џоли “У земљи крви и меда”, када се Предсједништво БиХ није сматрало надлежним. Упитан, да ли ће Околић због тога одговарати, Комшић је одговорио да хоће, што се њега тиче, ако се то оружје уступи, без претхоне одлуке Предсједништва. “ Не могу га смијенити, али могу поднијети кривичну пријаву због злоупотребе положаја и овлашћења, и против њега и против министра, који то није зауставио, као и против свих оних који су били укључени у доношење и реализацију такве неуставне и незаконите одлуке. Мислим да ту чак има и елемената кривичног дела побуне, али то ћемо још проверити”, навео је Жељко Комшић.

Коментари / 533

Оставите коментар
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

17.08.2013 16:06

ПА ДОСТА ВИСЕ. НЕМОЈ ПОСЛЕ ПОМАГАЈ ТУРСКА ПОМАГАЈ АМЕРИКО ЈЕЛ СУТРА ЦЕ ВЕЦ БИТИ КАСНО АПЛАУДИРО СИ ЗА КОСОВО АПЛАУДИРАО ПРОТЈЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРАЈИНЕ САД МИ АПЛАУДУÍРАМО НА БЕРИ ЗА ТУРСКУ ТО ЈЕ СРБСКА ЗЕМЉА НЕ ТРАЗИМО НИ МИ НИСТА У ТУРСКОЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

17.08.2013 11:27

Најгоре је кад немас појма ко си и ста си. Јадан си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица/ Семберија

17.08.2013 11:41

Увек сви нападају Додика сто говори да је БиХ немогуца Дрзава итд. ( Цовек никад у тим својим изјавама није ни једном поменуо рат ) Једини који увек прицају о томе да це бити рата су Људи попут фамозног Комсица и људи из редова Муслиман итд. Она изјава да Срби могу са собом само онолико земље да понесу из БиХ колико им је на опанцима! ЈА МИСЛИМ ДА МИ СРБИ НИКАДА НЕ СМЕМО ДА ОДЕМО СА НАСЕ ЗЕМЉЕ. ( НЕ ДРЗАВЕ БиХ ) УВЕК ЈЕ БОСНА А О ХЕРЦЕГОВИНИ ДА И НЕ ПРИЦАМО БИЛА СРПСКА!! ЈАЦАЈ МО ЕКОНОМСКИ РЕПУБЛИКУ НАСУ И БОРИМО СЕ ВЕЦИТО ЗА СВАКИ ДЕО БиХ ОД БИХАЦА ДО ЗВОРНИКА ОД ПРИЈЕДОРА ДО МОСТАРА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс.цом

17.08.2013 11:54

Е овај КОМСИЦ је стварно глуп ко црна ноц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхрис

17.08.2013 18:13

Европа је схватила ко су и ста су муслимани, зато је и пре 2 године увела закон да се све и један телефон у Сwедској прискускује, јер зна да су муслимани из БиГ = Босњаци терористи наопаснији за Запад. Маске су пале и схватило се да прица о демократији не иде даље. Једино Америка гура муслимане у Босни и подрзава док их коље по Блиском истоку да би имала изговор да ето није против Муслимана, а уједно и зеља јој је да направи Европи рак рану у центру. Но све се сконтало и људима су ови отворене, Сведска која је била високо демократкса и остала таква је схватила ко су муслимани и мрзе их, сваким даном све висе, у Малме има 2000 муслимана са факултетом који раде као таксисти... на фин нацин они загорцавају зивот муслиманима. Америка подрзава муслимане у БиХ али није америка вјецна, неце ни њој бити заувијек, а није ни Николиц био код Папе за дзабе вец зато сто се хрисцанство уједињује. Бојим се да би Босњаци могли да заврсхе на Косову.

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

17.08.2013 13:09

Комшић (намјерно без господин...) увјек желио рата. Добио га 92, добит ће га и сад ако хоће

ОДГОВОРИТЕ
Name

дане

17.08.2013 13:29

Тако је предсједнице Комсицу.Уз тебе су многи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

17.08.2013 13:28

Срби, нико вас не мрзи , нити вас тјера из БиХ.Живите у Босни и ваша је БиХ, као и наша , али ако покушате да се отцијепите од БиХ, Комшић је управу - биће рата. Као прво Муслимани никада неће то дозволити и нема ту никакве ни тајне ни политике тако ти је то. До вас је - па ви изволите. Против рата сам, али немојте поново рат да изазовете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

патриота

17.08.2013 13:37

Ако треба није проблем,нека церацемо се...,каква Босна,ко це са тобом да зиви скупа када ти само несто петљас и подмецес. Ето ти Федерација па се ту сири колико хоцес,али РС је за тебе друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТОМИЦА

17.08.2013 18:01

јеси мислио на олују, јел могу срби да се одбране сада у босни херцеговини ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

17.08.2013 12:55

Замолио бих новинаре да не пису да је он представник хрватског народа, јер знамо да он то није ,а није ми јасно како одраслог цовјека није срамота да се тако представља кад зна да је он задњи којег би Хрвати изабрали за свог представника. Обицни махалас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еддy

17.08.2013 14:02

Па добро је реко, бас тако и јесте тј. Сви имају или имамо мјесто у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ака биба

17.08.2013 14:07

Он уопце није легалан представник Хрвата. Хрвати тразе Хрватску Републику Херцегбосну, а потом би се ми оцјепили,јер нема сузивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.08.2013 15:15

Право је рекао Додик - Комсиц је недоносце. Увек на погресној страни. У рату на страни муслимана, па након рата хрвата и остадосе без икаквих права као народ, после рата у босњацкој партији, па избран за цлана Предсједниства гласовима муслимана, сто је било супротно ставовима хрвата, сада кад хрвати тразе свој ентитет он формира странку за БиХ, кад РС се бори за децентрализовану БиХ, у коју хрвати и имали свој ентитет, он позива народ за одбрану БиХ. Кад се хрвати и срби супроставе унитаризазији БиХ са издвајањем из БиХ - остаце са босњацима да брани некакву БиХ босњацку, .. засто ради увек супротно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

17.08.2013 13:35

Зељко цаца те твој, јел ти јос увијек мало рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

виц-комшић

17.08.2013 13:32

Никад Срби ником, ни на порталу, неће чак ни могућношћу претити ратом. Ми нисмо, нити ћемо икад бити за рат, али свим муслиманима којима је овај, силом наметнути Хрват у Председништву и Алијине декларације син идол у промовисању идеје да ће ратовати, ако се деси ово или оно, па ето данас је српска половина БиХ, што је не ослободите од Срба пола Федерације је хрватско што је не ослободите, бар у Федерацији има мање територије иће то лакше. Стварно јел ови људи, муслимани, мисле да се ми њих бојимо. Ћутите и бога молите-само да рата не буде, територијално сте бедни а и војнички сте још беднији-господо бошњаци -Ми срби и хрвати желимо у хришћанску европу, али нећемо у Турску можда је то једини проблем што без нас ни БИХ не може у Турску, шта ћеш одувек је Босна и Херцеговина била хришћанска, а и сад ће на попису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

расо

17.08.2013 13:39

Ово мозе да прица само ко није провео ни једну дан на ратисту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туњо

17.08.2013 13:46

Комшића че Додик и СНСД врхушка изљубити до паса. Ово Додик одавно очекивао из Федерације, да сад он може бранити РС-ку од напада из Федерације. Сад че кренути бујица реаговања политичара из РС-ке на ову неодмјерену изјаву која иде на руку Милораду Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

17.08.2013 14:54

погледајте монолог од Матије Бецковица "церацемо се ми" укратко...брацо моја кад будемо економски јаки и слозни у насој Републици СрБској..онда смо и независни...то це све доци само од себе а..браца по крсту ..кризу Хрвати нам само могу помоци онолико колико сами буду добили Околину Неретве и обавезно им дати Неум...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

17.08.2013 15:04

За виц-комшиц Ти кршћанин желиш у Европу а Арапи и Турци ушли у Србију, не можете да живите без нас, а нешто се кочопериш. Да ти није било ЈНА неби било ни РС-а, а сад кад нема ЈНА, ако би се десило оно "недај или дај боже" сигурно би нестала и РС и зато покри се бруко једна не млатарај јуначино по тастатури. А ако ниси упознат Срби су били напустили чак и Бањалуку бјежећи пут Србије није вам могла ни Србија помоћи, запитај се мало како би вам сад било и гдје би се зауставили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико

17.08.2013 15:06

Е мој народе, само би ратовали. Ста сте видјели и ста се прошли лијепо у зивоту? Додикова и Комсицева дјеца су осигурана и унуци и прауници, а ви ратујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

17.08.2013 15:08

Гдје ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 14:36

Какав црни рат, то сто су мислили са ратом странци су одрадили давно (сто су пустени Перисиц, Маркац, Готовина,и КОС-ов кадар Станисиц, Френки, ко је био веза у АРБИХ Фикрет Муслимовиц итд) Сад су други играци за столом Кина и Русија су поново у игри, а није их било 90-их. Ако се они договоре око тога коме ста припада тако це бити, а Комсица нико ни у куци не пита ниста а тек у овом копилету од дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 20:25

Са пуно си храбар , а Сарајево ти пуно дроге и наркомана. А Готовина це добити своје. Само ви Босњаци сте у заблуди јос нисте сконтали ко су вам прави , Непријатељи . У лосој сте позицији а несто се бусате , од рата нема ниста јер је Босна у власниству страних Банака и Корпорација. Они никад неце дозволити да се пали и пљацка њихова имовина . Није то висе друствена имовина. Вас прави непријатељ , ва с Босњака је Бакир и Саудиска Арабија и само вас воде у пропаст ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо

17.08.2013 20:29

У куци ти био рат сине

ОДГОВОРИТЕ
Name

дарко

18.08.2013 19:10

Комсицу, ти си луд сто посто!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

17.08.2013 20:27

А ста раде срби у Малмöу ако муслимани возе таxи? како изгледа РС је економски на издисају - сама це себе укинути. Тренутно нема ниста сто вриједи у РС. Све су опљацкали господа на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свим хрватима који неволе босњаке!

17.08.2013 20:35

Знамо сад да нас неволите,то нам је јасно,али свјестини сте своје прослости ,ми босњаци смо увијек били на васој страни у другом свјетском рату па и у овом сад, вазно је да сте ви прави људи,забисте нам ноз у ледја али има негдје бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саСа

18.08.2013 15:31

Изјаве неких,који умисљају да су лицности које подрзава народ, су толико смесне да паметан цовек умире од смеха. Волео би да питам само о цему он сања,о каквом рату,види ли он да је народу свеједно за дрзаву, исто сто је дрзави свеједно за народ. Види ли он да це по парковима,предузецима,владама,политицким и дрзавним представниствима, све висе ницати сатори као пецурке после кисе,или јос није обавестен. Народ је сит свега осим хлеба,једина зеља младих (војно способних) је да оду из дрзаве на било који нацин а он,он о рату.Стварно забавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

етнолог

18.08.2013 18:57

Е ако би се рат поновио ја бих тебе Зељко и све твоје истомисљенике стрпо у прве борбене редове. Не би се ти мени скривао по канцеларијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р с

19.08.2013 12:15

Ако це бити отцјепљења бице и истребљења само не знам цијег недо драги БОГ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

18.08.2013 09:59

Па зар није доста рата, сви би они из фотеља ратовали, а кад треба пушку у руке шаљу дјецу, зар представник једног народа спомиње рат, као да смо у Сирији. Само мир може донијети напредак, посао, нормалнији живот, овако само срљамо у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ерр

19.08.2013 09:52

Били 100 % у праву. Све овце и телад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грле42x

19.08.2013 06:58

Почела је спорадична предизборна паљба, дакле, Комшић брани своје личне интересе, исто као особа која му бомбастично одговара. Вјероватно сви грађани знају, да су Парламентарни избори идуће године, и ту прилику треба искористити, да се коначно са трона скине ова џабалебарошка "сиротиња", која нас враћа у робовласништво, док се они енормно богате пљачкајући и отимајући народно и државно- ентитетско. Грађани БиХ, ФБиХ, ДБ и РС, погледајте истини у очи, гдје само 5% грађана на челу са вајним и немилосрдним политичарима живи отмјено и галантно, а остали бједно и понижавајуће, гдје је за рају предвиђено запослење само код и око контејнера за смеће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсоје равногорац

20.08.2013 13:48

Бице, бице, даце Бог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

17.08.2013 17:24

Е моји ратници ста би ви опет рат? Ма срам да вас буде биједо гладна, зедна , гола и боса опет би ратовала. Паметније би вам било да те криминалце попут Комсица, Додика и остали стрпате у затворе подјете размисљати како и на који нацин дјеци да обезбједите бољу будуцност а васа Босна и Херцеговина каква је то дрзава видите и сами. 60% становниства без посла. И оно мало сто ради нема ни за основне ствари за зивот а ови лопови деру добре плате и дневнице завадјајуци вас . А и ви сте ми нека сила. Мислим на вас Муслимане па ко се вас јос боји у Европи , па све вам забрањују , погледајте французи вам открили зене па сто нисте заратили хаха . Некада сте били најобразованији муслимани у свијету а сад сте најпримитивнији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

18.08.2013 18:30

Хе - хе како се само препирете за дзаба.Босна пуна оваца а цобани управљају само да скрену пазњу са себе. Па народе драги кад цете доци памети, дај мотке у саке па да скинемо те лопове са власти. Дзаба брбљате -Муслимани ово, Срби оно, а Хрвати овако, а немамо да дамо дјеци за сендвиц кад подју у сколу или за аутобус 1 марку да не иду пјесице по 3 или 4 километра.Мислите да је њих брига за Босну или Републику Српску. Видите да су све продали и порусили у своју корист и гдје су њихова дјеца, а гдје су наса. Какав црни рат? Мозе само да буде рат да заратимо против оних на власти. Мислите да је брига Изетбеговица, Комсица или Додика... Они би волили да се и зарати да скину са себе све сумње сто су покрали и изварали и да поново заратимо измеду себе они неби били ту онису и праунуцади обезбиједили да могу зивјети било гдје ван Босне уклете.Зато народе мислите на своју дјецу и удрите по профитерима у влади. Поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССарајево

17.08.2013 19:42

Браво Јозо , исто мисљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.08.2013 19:43

Јозо,цекај октобар и попис.има да се показе ко је вецина у БиХ.територију це бранити људство.Муслимани це да цекају тај сепски референдум и то це да буде поцетак рата.Хрвати никада неце бити савезници Срба.то је Готовина увијек говорио.Хрватска це опет напасти БЛ и Рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

17.08.2013 18:28

Ако одлуце центри у Америци, Европи да буде рата бице као и 90-их. У Сирији су сви муслимани па их завадисе као и Либану ево сад и у Египту им пакују градјански рат. Ниста се ми ту не питамо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јозо

17.08.2013 19:21

Ста ви Босњаци мислите да цемо ми вас јос дуго трпити са тим васим пријетњама ратом. Дај једном поцните вец ево ми Хрвати и Срби једва цекамо да поцнете друго полувријеме да вас посаљемо за Турску и да се висе никад невратите

ОДГОВОРИТЕ