За самосталност, а предсједник Српске би могао у Предсједништво

Република Српска нема ниједан разлог да остане у Босни и Херцеговини, истакао је у интервјуу за магазин "Нови печат" предсједник Српске Милорад Додик.

Република Српска 08.08.2013 | 23:25
За самосталност, а предсједник Српске би могао у Предсједништво
Република Српска нема ниједан разлог да остане у Босни и Херцеговини, истакао је у интервјуу за магазин "Нови печат" предсједник Српске Милорад Додик. Према његовим ријечима, Српска  је по свему довољно самостална држава. Српска нема ниједан економски и социјални разлог да остане у БиХ. Разлози који још постоје у вези су с политичким одлукама великих центара моћи, истих оних центара који су у периоду рата на простору бивше Југославије пропустили прилику да трајно среде Балкан -каже предсједник Додик, наглашавајући да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, те да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности. И када престанем активно да се бавим политиком, приоритет ће ми бити самосталност Републике Српске. Наравно, све то као политичар не могу да учиним, али кад не будем предсједник и када не будем активан политичар покренућу невладину организацију и снажан покрет за осамостаљење Републике Српске - истакао је Додик, додајући да никада не би прихватио улогу Стјепана Месића коју је он имао приликом распада бивше Југославије, јер је, како је појаснио Месић довео до рата, а он жели да своје политичке циљеве оствари и заврши на миран начин, ма колико дуго трајало. Пажљиво ћемо користити механизме који су нам на располагању. Морамо поштовати Дејтонски мировни споразум. Нико не смије да нам припише да смо ми развалили тај међународни споразум. Ако он због чињења или нечињења буде разваљен, ми немамо за чим да жалимо - прецизирао је предсједник Српске те додао да због циљева које је себи поставио нема право да одустане. Додик је нагласио да би у наредном периоду требало размислити о промјенама Устава које би подразумијевале да онај ко буде изабран за предсједника Српске буде и члан Предсједништва БиХ. Не мора то бити за вријеме мог мандата, али у догледно вријеме. То би било најбоље, смањило би трошкове, а ојачало би и способност Српске за афирмацију интереса и циљева у БиХ - рекао је Додик, додајући да га и данас Сарајево подсјећа на Техеран.  

Коментари / 611

Оставите коментар
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

08.08.2013 15:03

Тада, кад је покојни Васо Покрајциц то пустао, Додик је био велики противник РС-а. Познате су његове изјаве да је поносан сто није уцествовао у стварању РС-а. Да је атеиста. 1998. је напустао скупстину када се заклетва полагала на Јевандјељу. На власт је досао уз асистенцију странаца а помоцу гласова муслимана и Хрвата. Тада су странци имали много веце аспирације на РС и били много веци противници, а он им је у томе помагао. Тада је Олбрајтова рекла да је он "дасак вјетра на Балкану". Сви тада искрени непријатељи Срба и РС-а су били пријатељи садасње власти. Е сад се мало ситуација промијенила. Огрезло се у криминал и трази се нацин да се то прикрије и да се дрзи народ под тензијом. Па су сад ономе атеисти сада најбољи другари Владике (нароцито један). Па је сада оно цега се тидио а то је РС, његов понос. Сада они са којима је русио институције РС-а када је легално изабраног предсједника истјерао из кабинета, не ваљају. Али то је само фарса за народ. Ако му високи представник не ваља сто га зове на славу. Код мене на славу не долазе непријатељи, претпостављам ни теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја знам

10.08.2013 11:29

Само ме занима како ћеш отцијепити ту твоју републику кад је пресјечена у Брчком?

ОДГОВОРИТЕ
Name

вец видјено

07.08.2013 17:54

Једини разлог због цега Додик прица ову прицу су избори 2014

ОДГОВОРИТЕ
Name

данко

07.08.2013 18:04

Колико пута је овај обећао да ће бити Српска независна? Ко теби уопште још нешта вјерује??? И ако бих ја био можда најсретнији кад би се то десило али зна се да ТИ то нећеш никад урадити!!! Ти и они у Сарајеву сте иста багра...! Само фотеља а баш вас брига за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

07.08.2013 19:40

Ауу, поцела изборна кампања. Јуце Лагумдзија, данас Додик. Цекајте наредне године. Бице то хладан тус за многе

ОДГОВОРИТЕ
Name

номалан

07.08.2013 18:23

И Србија је потписник Дејтонског споразума. Србији је вјероватно доста неодговорних политичара, има доста властитих проблема. Сјетите се само плана З4 и последица, па многих одбијања мировних планова. Гдје је сада Србија у односу на сусједе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип Ковацевиц

07.08.2013 18:47

Република Српска мозе постати само независна уколико Америка и остале велике силе повуку потпис са мировног споразума а то се неце никад десити јер не зеле висе да се балкан дестабилизује. Јер то би отворило питање Војводине, Сандзака, Пресевске долине, Македоније итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.08.2013 18:14

То причаш десет година. Шта чекаш више, немаш ти м..а за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

07.08.2013 18:13

Ех, мој Миле, док прицас будалестину све висе губис Републику Српску..

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

07.08.2013 18:46

А до тада јесцемо коријење

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан ВРС

07.08.2013 18:39

Ја лазова ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Против НВО

07.08.2013 18:50

Сутра референдум Миле,не знам ста цекамо,или јос боље послије пописа да се пребројимо тад је најбоље. Знаци, послије резултата избора - референдум и самосталност па цемо видјети хоцемо ли са Русијом или Србијом. Миле уз тебе смо, СрБско Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саша

07.08.2013 17:56

Октобар 2014.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

мина

07.08.2013 19:02

До када нас мислис палити на ову прицу, Милораде. Па стварно нисмо овце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.08.2013 20:05

Ко о цему Миле о самосталности!!!!!! Сам зна да од тога нема ниста а и птице то на гранама висе знају, мој Миле. Болан измисли несто ново, па не ходају овом земљом коњи и кобиле па сто ти казес да ти вјерују. Боље би било да усвајате законе да земља иде даље и да долазе стране инвестиције да се овај народ упосли, Миле.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:44

Сад це њега многи ментоли послусати који не виде даље од властитог носа, јер су задојени оваквим лазима и досадном реториком. Бозе ме сацувај, да ли је народу стварно испран мозак овим лазима, зар један цовјек мозе лагати и на тај нацин добијати гласове. Понекад помислим да народ зиви у каменом добу па му додје овакав папак какав је Додо, Изметбеговиц и остала клика и пере мозак како су Срби угрозени од оних или ових или Алијини новопецени Босњаци а да о Тудјмановцима и не говорим. Залосно, стварно залосно, зивјела нам наса дама Ангела Меркел, плата 2000, наравно евра, подразумијева се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име 100%

07.08.2013 19:49

Он је додао да Република Српска, ма колико се други трудили, никада неће бити укинута, да ће се од наредне године кренути са снажнијим корацима ка самосталности, јер је Српска по свему довољно самостална држава и нема ниједан разлог да остане у БиХ. Сто цовјек лазе зар ово јос пролази у народу овакве лази , па де је вец једном отцијепи, јадан не био

ОДГОВОРИТЕ
Name

боснхак

07.08.2013 20:59

Баш бих волио да видим то хахаха отцјепљење хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

а.с

07.08.2013 21:09

једине двије ствари које сам са зељом чеко да мурат сруши брану и да додик прогласи независност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цхристиан

07.08.2013 20:08

Ни Римско Царство није остало независно након сто се урусило изнутра, као ни Отоманска Имерија, па и бивса Yуга се русила изнутра као кула од карата. Оно сто Г. Додик ради је управо урусавање Републике Српске изнутра, спаљивање коријена Републике Српске сољу, да нема раста годинама и деценијама, дуговима и кредитима које це да отплацују праунуцад дјеце која треба да буду родјена. Република Српска це постати независна, али у сновима, нити це је било ко унистити до самог Цезара. Милораде, коријење си нам сољу насолио да раста нецемо имати деценијама, залосно. И онда, казу, створити амбијент за раст. Деценије це требати да се со и отров из земље испере да несто крене расти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило тило

07.08.2013 20:19

Па, Митре, појаси ту своју кобилу па за Техеран, а коњи це доци за вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајд немој ми рец

07.08.2013 21:31

Независне финасиски стабилне градјане а не пустос и сиромаство, неправда на свим пољима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

меле

07.08.2013 22:22

Миле са 10год. и оно мало дијете сконта кад га мајка лазе да це це му купит сарену лаз па одустане.Миле и теби је самом јасно да је то немогуце,а и да мозе неби ти то јер не би добио висе ни једне изборе,овакво је лаксе завади па владај ал мислим да је досао крај и твојој владавини, имас висе пензионера него запосљених, а правис дрзаву.Па коме она таква треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

паре само паре

08.08.2013 13:40

Кад би додик повецао пензије за 5% ја бих гласао за њега на сљедецим избирима све остало су празне прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

07.08.2013 23:05

Милораде не с..и више... Септичка је преуна твојих г...на.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

07.08.2013 23:49

Срби показите мало потовања према предсједниковој изјави. Није битно којој политицкој партији припадате. Видите ли да вам се босњаци смију. Због таквих и губимо републику. Ко зна мозда једнога дана буде слободна не мора то Миле урадити. Знам да би то сви вољели. Али када је Додик тако изјавио то је лосе и нема ниста горе од тога. Пркосимо им, њима је Босна све а нама ниста! Само заједно моземо напријед Херцеговина Подриње Семберија и Крајина и само тад нам нико ниста не мозе! Није дзаба Св. Сава рекао "Само слога Србина спасава".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

08.08.2013 12:46

Људи моји то су све празне прице,нико висе Милета неслуса,федерација се данас смије кад цује Додикове изјаве о самосталност,док америка то не призна ми моземо прицати и сањати даље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

08.08.2013 11:52

Како нас овај лик лози а многи (глупи) се примају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам ја Јеремија

08.08.2013 07:45

Лично подржавам разлаз, само нас неће нико више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИХИ

08.08.2013 08:40

БиХ мора враћати дугове РС, па не би било лоше да се раздвоје.Нека РС проба вратити дугове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

08.08.2013 10:52

Докле висе? До избора идуце године. Цовјек који је економски и финансијски унистио Републику Српску, довео је у потпуну зависност од ММФ-а ЕБРД-а (без њихових кредита нема ни плата ни пензија,аутопутева) задузио нас, распродао странцима све сто није рспродано након рата, довео народ РС у најгору биједу у задњих 10 година сад прица бајке о независности.О томе се могло размисљати 2006, сад је мало касно. ММФ даје кредите само медјународно признатим дрзавама! Црвена Додикова мафија је одрадила посао, године 2013 РС је несамосталнија него икад у 21 годину постојања. ММФ, ЕБРД, свјетска банка,Васингтон, Брисел, руски тајкуни, власт у БГ итд... дрзе нас у саци као никад, све захваљујуци "господину" Додику и његовом лактаском клану...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олуја

08.08.2013 03:45

Мили, тебе треба узјахати, да на теби Додик узјаше ка одцјепљењу РС од БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

08.08.2013 17:03

Емир, бискуп електрицар и крајиски комуниста да нас уце српству хахахахаха!! ви мозете све да будете, и бискупи и извињавати се "дивном народу у Дубровнику за злоцине које су Срби направили" и емири и комунисти и удбаси , али никад нецете бити Срби и никад нецете припадати српским домацинима!! запитајте се сто се Николај није вратио у Сарајево а сто је бискуп електрицар трцеци отисао у Мостар! Да сад додју нацисти бискуп-елетрицар би све Србе потказивао нацистима само да му слика изадје и да га ТВ сними. БиХ је увијек била Српска и ми се ње никад нецемо одреци а овај комуњара крајисник,бискуп-елекрицар,Емир и сви они који мијењају вјеру за вецеру нека надју себи дрзаву а нас Србе нека заобидју!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ујка Сем

08.08.2013 15:40

Нека отцијепи Републику Српску прије избора па цемо сви редом гласати за њега. Зар није фер, а не као 2006. па до данас ниста. Као да је неко луд па да се опет прими на глупости. Народ је гладан и зато 2014. Миле одлази у прослост!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доц

08.08.2013 16:54

Ја мислим да це ускоро ова дрзава, обзиром колико су је задузиили, постати тудје власниство...а ову прицу вец годинама нам просипају све владајуце партије, народ се "пали" а дрзава пред колапсом. Људи, отворите оци, зивимо најлосије у Европи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аватар

08.08.2013 16:14

Визија која се може остварити са његовом упорношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

08.08.2013 16:37

Па расписите тај референдум да се конацно једном отцијепимо од наметнуте БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЦА ВРС-ГАРДА

08.08.2013 16:13

ЈА БИХ СЕ ОТЦЈЕПИО ПОД ХИТНО----ЗАСТО----ЗБОГ НАМЕТА НА ГРАДЈАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ,,ПЛАЦАЊЕ БЕСКОРИСНЕ ВОЈСКЕ ТАКОЗВАНЕ--А ЈА ЈЕ ЗОВЕМ БАСТОВАНИ ВОЈСКА, ИСТИТУЦИЈЕ НЕКЕ ПО САРАЈЕВУ КОЈЕ СРПСКОЈ НЕ ДАЈУ НИКАКАВ ЕФЕКАТ САМО ПЉАЦКУ СРБА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ,ТВ ПРЕТПЛАТА, ЦАРИНА ИДЕ ВИСЕ МУЈАМА И УЈАМА НЕГО СРБИМА, ТУЗИЛАСТВО И СУД + ХАПСИ СВАКОГ СРБИНА - БОРЦА ОТАДЗБИНСКОГ РАТА, А МУСЛИМАНИ СВОЈЕ НЕ СУДЕ,,,,ИТД +++ НАРОДЕ ПРОБУДИ СЕ КОНАЦНО,,,УЗБУНА УЗБУНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

08.08.2013 16:15

Битанга! Фолирант! Лицемјер! Лазов! Ус! Смрад! Гњида! Малоградјанин! Комплексас! Нула од цовјека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бла бла

08.08.2013 21:00

А, ови у Сарајеву хоце да укину Републику Српску. Бице белаја, Миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдтз

25.04.2024 08:20

Зивела самостална Република Српска

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

08.08.2013 23:16

Он бар казе остали ? У мисијој рупи

ОДГОВОРИТЕ
Name

еx сарајлија

09.08.2013 07:46

Ти ниси ни правио РС, једино сто си покусавас да направис је треци ентитет за устасе и да им се тако ревансирас сто си досао на власт. Мало људи зна да си ти досао на власт устаским гласовима, да си укинуо све надлезности које је РС добила Дејтоном и да си насао лудог попа Макарија Дурица па сви заједно радите за устасе! Купи прње и иди из РС слуго устаска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

09.08.2013 11:00

знам да це Миле опет ратовати као што је ратовао, ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбас

08.08.2013 16:18

Невидјени лазов

ОДГОВОРИТЕ