Za samostalnost, a predsjednik Srpske bi mogao u Predsjedništvo

Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, istakao je u intervjuu za magazin "Novi pečat" predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Republika Srpska 08.08.2013 | 23:25
Za samostalnost, a predsjednik Srpske bi mogao u Predsjedništvo
Republika Srpska nema nijedan razlog da ostane u Bosni i Hercegovini, istakao je u intervjuu za magazin "Novi pečat" predsjednik Srpske Milorad Dodik. Prema njegovim riječima, Srpska  je po svemu dovoljno samostalna država. Srpska nema nijedan ekonomski i socijalni razlog da ostane u BiH. Razlozi koji još postoje u vezi su s političkim odlukama velikih centara moći, istih onih centara koji su u periodu rata na prostoru bivše Jugoslavije propustili priliku da trajno srede Balkan -kaže predsjednik Dodik, naglašavajući da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, te da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti. I kada prestanem aktivno da se bavim politikom, prioritet će mi biti samostalnost Republike Srpske. Naravno, sve to kao političar ne mogu da učinim, ali kad ne budem predsjednik i kada ne budem aktivan političar pokrenuću nevladinu organizaciju i snažan pokret za osamostaljenje Republike Srpske - istakao je Dodik, dodajući da nikada ne bi prihvatio ulogu Stjepana Mesića koju je on imao prilikom raspada bivše Jugoslavije, jer je, kako je pojasnio Mesić doveo do rata, a on želi da svoje političke ciljeve ostvari i završi na miran način, ma koliko dugo trajalo. Pažljivo ćemo koristiti mehanizme koji su nam na raspolaganju. Moramo poštovati Dejtonski mirovni sporazum. Niko ne smije da nam pripiše da smo mi razvalili taj međunarodni sporazum. Ako on zbog činjenja ili nečinjenja bude razvaljen, mi nemamo za čim da žalimo - precizirao je predsjednik Srpske te dodao da zbog ciljeva koje je sebi postavio nema pravo da odustane. Dodik je naglasio da bi u narednom periodu trebalo razmisliti o promjenama Ustava koje bi podrazumijevale da onaj ko bude izabran za predsjednika Srpske bude i član Predsjedništva BiH. Ne mora to biti za vrijeme mog mandata, ali u dogledno vrijeme. To bi bilo najbolje, smanjilo bi troškove, a ojačalo bi i sposobnost Srpske za afirmaciju interesa i ciljeva u BiH - rekao je Dodik, dodajući da ga i danas Sarajevo podsjeća na Teheran.  

Komentari / 611

Ostavite komentar
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE
Name

Петар

08.08.2013 15:06

Република Српска је захваљујући ТВОМ шефу РАСПОЛОВЉЕНА у Брчком. Ово је јефтина демагогија најобичнијег лажова, која заслужује само СМИЈАЊЕ! Село одакле су моји родитељи, мјештани су лажове обично ИСМИЈАВАЛИ, али је било и оних људи који су лажове ТУКЛИ. Иначе лажови су били најгрлатији кад се пече ракија, тад је било много ловачких прича о њиховом јунаштву. Додик је мало уранио.

ODGOVORITE
Name

Djordje

08.08.2013 15:03

Tada, kad je pokojni Vaso Pokrajcic to pustao, Dodik je bio veliki protivnik RS-a. Poznate su njegove izjave da je ponosan sto nije ucestvovao u stvaranju RS-a. Da je ateista. 1998. je napustao skupstinu kada se zakletva polagala na Jevandjelju. Na vlast je dosao uz asistenciju stranaca a pomocu glasova muslimana i Hrvata. Tada su stranci imali mnogo vece aspiracije na RS i bili mnogo veci protivnici, a on im je u tome pomagao. Tada je Olbrajtova rekla da je on "dasak vjetra na Balkanu". Svi tada iskreni neprijatelji Srba i RS-a su bili prijatelji sadasnje vlasti. E sad se malo situacija promijenila. Ogrezlo se u kriminal i trazi se nacin da se to prikrije i da se drzi narod pod tenzijom. Pa su sad onome ateisti sada najbolji drugari Vladike (narocito jedan). Pa je sada ono cega se tidio a to je RS, njegov ponos. Sada oni sa kojima je rusio institucije RS-a kada je legalno izabranog predsjednika istjerao iz kabineta, ne valjaju. Ali to je samo farsa za narod. Ako mu visoki predstavnik ne valja sto ga zove na slavu. Kod mene na slavu ne dolaze neprijatelji, pretpostavljam ni tebi.

ODGOVORITE
Name

ja znam

10.08.2013 11:29

Samo me zanima kako ćeš otcijepiti tu tvoju republiku kad je presječena u Brčkom?

ODGOVORITE
Name

vec vidjeno

07.08.2013 17:54

Jedini razlog zbog cega Dodik prica ovu pricu su izbori 2014

ODGOVORITE
Name

danko

07.08.2013 18:04

Koliko puta je ovaj obećao da će biti Srpska nezavisna? Ko tebi uopšte još nešta vjeruje??? I ako bih ja bio možda najsretniji kad bi se to desilo ali zna se da TI to nećeš nikad uraditi!!! Ti i oni u Sarajevu ste ista bagra...! Samo fotelja a baš vas briga za narod

ODGOVORITE
Name

sa

07.08.2013 19:40

Auu, pocela izborna kampanja. Juce Lagumdzija, danas Dodik. Cekajte naredne godine. Bice to hladan tus za mnoge

ODGOVORITE
Name

nomalan

07.08.2013 18:23

I Srbija je potpisnik Dejtonskog sporazuma. Srbiji je vjerovatno dosta neodgovornih političara, ima dosta vlastitih problema. Sjetite se samo plana Z4 i posledica, pa mnogih odbijanja mirovnih planova. Gdje je sada Srbija u odnosu na susjede?

ODGOVORITE
Name

Josip Kovacevic

07.08.2013 18:47

Republika Srpska moze postati samo nezavisna ukoliko Amerika i ostale velike sile povuku potpis sa mirovnog sporazuma a to se nece nikad desiti jer ne zele vise da se balkan destabilizuje. Jer to bi otvorilo pitanje Vojvodine, Sandzaka, Presevske doline, Makedonije itd.

ODGOVORITE
Name

goran

07.08.2013 18:14

To pričaš deset godina. Šta čekaš više, nemaš ti m..a za to...

ODGOVORITE
Name

RS

07.08.2013 18:13

Eh, moj Mile, dok pricas budalestinu sve vise gubis Republiku Srpsku..

ODGOVORITE
Name

blbl

07.08.2013 18:46

A do tada jescemo korijenje

ODGOVORITE
Name

Goran VRS

07.08.2013 18:39

Ja lazova ha ha

ODGOVORITE
Name

Protiv NVO

07.08.2013 18:50

Sutra referendum Mile,ne znam sta cekamo,ili jos bolje poslije popisa da se prebrojimo tad je najbolje. Znaci, poslije rezultata izbora - referendum i samostalnost pa cemo vidjeti hocemo li sa Rusijom ili Srbijom. Mile uz tebe smo, SrBsko Sarajevo.

ODGOVORITE
Name

saša

07.08.2013 17:56

Oktobar 2014.......

ODGOVORITE
Name

mina

07.08.2013 19:02

Do kada nas mislis paliti na ovu pricu, Milorade. Pa stvarno nismo ovce.

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.08.2013 20:05

Ko o cemu Mile o samostalnosti!!!!!! Sam zna da od toga nema nista a i ptice to na granama vise znaju, moj Mile. Bolan izmisli nesto novo, pa ne hodaju ovom zemljom konji i kobile pa sto ti kazes da ti vjeruju. Bolje bi bilo da usvajate zakone da zemlja ide dalje i da dolaze strane investicije da se ovaj narod uposli, Mile.......

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:44

Sad ce njega mnogi mentoli poslusati koji ne vide dalje od vlastitog nosa, jer su zadojeni ovakvim lazima i dosadnom retorikom. Boze me sacuvaj, da li je narodu stvarno ispran mozak ovim lazima, zar jedan covjek moze lagati i na taj nacin dobijati glasove. Ponekad pomislim da narod zivi u kamenom dobu pa mu dodje ovakav papak kakav je Dodo, Izmetbegovic i ostala klika i pere mozak kako su Srbi ugrozeni od onih ili ovih ili Alijini novopeceni Bosnjaci a da o Tudjmanovcima i ne govorim. Zalosno, stvarno zalosno, zivjela nam nasa dama Angela Merkel, plata 2000, naravno evra, podrazumijeva se.

ODGOVORITE
Name

ime 100%

07.08.2013 19:49

On je dodao da Republika Srpska, ma koliko se drugi trudili, nikada neće biti ukinuta, da će se od naredne godine krenuti sa snažnijim koracima ka samostalnosti, jer je Srpska po svemu dovoljno samostalna država i nema nijedan razlog da ostane u BiH. Sto covjek laze zar ovo jos prolazi u narodu ovakve lazi , pa de je vec jednom otcijepi, jadan ne bio

ODGOVORITE
Name

bosnhak

07.08.2013 20:59

Baš bih volio da vidim to hahaha otcjepljenje hahaha

ODGOVORITE
Name

a.s

07.08.2013 21:09

jedine dvije stvari koje sam sa zeljom čeko da murat sruši branu i da dodik proglasi nezavisnost

ODGOVORITE
Name

Christian

07.08.2013 20:08

Ni Rimsko Carstvo nije ostalo nezavisno nakon sto se urusilo iznutra, kao ni Otomanska Imerija, pa i bivsa Yuga se rusila iznutra kao kula od karata. Ono sto G. Dodik radi je upravo urusavanje Republike Srpske iznutra, spaljivanje korijena Republike Srpske solju, da nema rasta godinama i decenijama, dugovima i kreditima koje ce da otplacuju praunucad djece koja treba da budu rodjena. Republika Srpska ce postati nezavisna, ali u snovima, niti ce je bilo ko unistiti do samog Cezara. Milorade, korijenje si nam solju nasolio da rasta necemo imati decenijama, zalosno. I onda, kazu, stvoriti ambijent za rast. Decenije ce trebati da se so i otrov iz zemlje ispere da nesto krene rasti.

ODGOVORITE
Name

milo tilo

07.08.2013 20:19

Pa, Mitre, pojasi tu svoju kobilu pa za Teheran, a konji ce doci za vama

ODGOVORITE
Name

Ajd nemoj mi rec

07.08.2013 21:31

Nezavisne finasiski stabilne gradjane a ne pustos i siromastvo, nepravda na svim poljima...

ODGOVORITE
Name

mele

07.08.2013 22:22

Mile sa 10god. i ono malo dijete skonta kad ga majka laze da ce ce mu kupit sarenu laz pa odustane.Mile i tebi je samom jasno da je to nemoguce,a i da moze nebi ti to jer ne bi dobio vise ni jedne izbore,ovakvo je lakse zavadi pa vladaj al mislim da je dosao kraj i tvojoj vladavini, imas vise penzionera nego zaposljenih, a pravis drzavu.Pa kome ona takva treba!

ODGOVORITE
Name

pare samo pare

08.08.2013 13:40

Kad bi dodik povecao penzije za 5% ja bih glasao za njega na sljedecim izbirima sve ostalo su prazne price.

ODGOVORITE
Name

Crni Gruja

07.08.2013 23:05

Milorade ne s..i više... Septička je preuna tvojih g...na.

ODGOVORITE
Name

Krajina

07.08.2013 23:49

Srbi pokazite malo potovanja prema predsjednikovoj izjavi. Nije bitno kojoj politickoj partiji pripadate. Vidite li da vam se bosnjaci smiju. Zbog takvih i gubimo republiku. Ko zna mozda jednoga dana bude slobodna ne mora to Mile uraditi. Znam da bi to svi voljeli. Ali kada je Dodik tako izjavio to je lose i nema nista gore od toga. Prkosimo im, njima je Bosna sve a nama nista! Samo zajedno mozemo naprijed Hercegovina Podrinje Semberija i Krajina i samo tad nam niko nista ne moze! Nije dzaba Sv. Sava rekao "Samo sloga Srbina spasava".

ODGOVORITE
Name

RS

08.08.2013 12:46

Ljudi moji to su sve prazne price,niko vise Mileta neslusa,federacija se danas smije kad cuje Dodikove izjave o samostalnost,dok ameriкa to ne prizna mi mozemo pricati i sanjati dalje...

ODGOVORITE
Name

Ronaldo

08.08.2013 11:52

Kako nas ovaj lik lozi a mnogi (glupi) se primaju.

ODGOVORITE
Name

Mилица

08.08.2013 10:54

Какво замлаћивање?!! Ако ово није јасно онда ништа није јасно!?

ODGOVORITE
Name

Ja sam ja Jeremija

08.08.2013 07:45

Lično podržavam razlaz, samo nas neće niko više...

ODGOVORITE
Name

TIHI

08.08.2013 08:40

BiH mora vraćati dugove RS, pa ne bi bilo loše da se razdvoje.Neka RS proba vratiti dugove.

ODGOVORITE
Name

Nikola

08.08.2013 10:52

Dokle vise? Do izbora iduce godine. Covjek koji je ekonomski i finansijski unistio Republiku Srpsku, doveo je u potpunu zavisnost od MMF-a EBRD-a (bez njihovih kredita nema ni plata ni penzija,autoputeva) zaduzio nas, rasprodao strancima sve sto nije rsprodano nakon rata, doveo narod RS u najgoru bijedu u zadnjih 10 godina sad prica bajke o nezavisnosti.O tome se moglo razmisljati 2006, sad je malo kasno. MMF daje kredite samo medjunarodno priznatim drzavama! Crvena Dodikova mafija je odradila posao, godine 2013 RS je nesamostalnija nego ikad u 21 godinu postojanja. MMF, EBRD, svjetska banka,Vasington, Brisel, ruski tajkuni, vlast u BG itd... drze nas u saci kao nikad, sve zahvaljujuci "gospodinu" Dodiku i njegovom laktaskom klanu...

ODGOVORITE
Name

Oluja

08.08.2013 03:45

Mili, tebe treba uzjahati, da na tebi Dodik uzjaše ka odcjepljenju RS od BIH.

ODGOVORITE
Name

TB

08.08.2013 17:03

Emir, biskup elektricar i krajiski komunista da nas uce srpstvu hahahahaha!! vi mozete sve da budete, i biskupi i izvinjavati se "divnom narodu u Dubrovniku za zlocine koje su Srbi napravili" i emiri i komunisti i udbasi , ali nikad necete biti Srbi i nikad necete pripadati srpskim domacinima!! zapitajte se sto se Nikolaj nije vratio u Sarajevo a sto je biskup elektricar trceci otisao u Mostar! Da sad dodju nacisti biskup-eletricar bi sve Srbe potkazivao nacistima samo da mu slika izadje i da ga TV snimi. BiH je uvijek bila Srpska i mi se nje nikad necemo odreci a ovaj komunjara krajisnik,biskup-elekricar,Emir i svi oni koji mijenjaju vjeru za veceru neka nadju sebi drzavu a nas Srbe neka zaobidju!

ODGOVORITE
Name

Ujka Sem

08.08.2013 15:40

Neka otcijepi Republiku Srpsku prije izbora pa cemo svi redom glasati za njega. Zar nije fer, a ne kao 2006. pa do danas nista. Kao da je neko lud pa da se opet primi na gluposti. Narod je gladan i zato 2014. Mile odlazi u proslost!

ODGOVORITE
Name

doc

08.08.2013 16:54

Ja mislim da ce uskoro ova drzava, obzirom koliko su je zaduziili, postati tudje vlasnistvo...a ovu pricu vec godinama nam prosipaju sve vladajuce partije, narod se "pali" a drzava pred kolapsom. Ljudi, otvorite oci, zivimo najlosije u Evropi!

ODGOVORITE
Name

avatar

08.08.2013 16:14

Vizija koja se može ostvariti sa njegovom upornošću.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

08.08.2013 16:37

Pa raspisite taj referendum da se konacno jednom otcijepimo od nametnute BiH!

ODGOVORITE
Name

DACA VRS-GARDA

08.08.2013 16:13

JA BIH SE OTCJEPIO POD HITNO----ZASTO----ZBOG NAMETA NA GRADJANE REPUBLIKE SRPSKE ,,PLACANJE BESKORISNE VOJSKE TAKOZVANE--A JA JE ZOVEM BASTOVANI VOJSKA, ISTITUCIJE NEKE PO SARAJEVU KOJE SRPSKOJ NE DAJU NIKAKAV EFEKAT SAMO PLJACKU SRBA U REPUBLICI SRPSKOJ,TV PRETPLATA, CARINA IDE VISE MUJAMA I UJAMA NEGO SRBIMA, TUZILASTVO I SUD + HAPSI SVAKOG SRBINA - BORCA OTADZBINSKOG RATA, A MUSLIMANI SVOJE NE SUDE,,,,ITD +++ NARODE PROBUDI SE KONACNO,,,UZBUNA UZBUNA

ODGOVORITE
Name

Milorad

08.08.2013 16:15

Bitanga! Folirant! Licemjer! Lazov! Us! Smrad! Gnjida! Malogradjanin! Kompleksas! Nula od covjeka!

ODGOVORITE
Name

bla bla

08.08.2013 21:00

A, ovi u Sarajevu hoce da ukinu Republiku Srpsku. Bice belaja, Mile!

ODGOVORITE
Name

cdtz

04.05.2024 08:09

Zivela samostalna Republika Srpska

ODGOVORITE
Name

12

08.08.2013 23:16

On bar kaze ostali ? U misijoj rupi

ODGOVORITE
Name

ex sarajlija

09.08.2013 07:46

Ti nisi ni pravio RS, jedino sto si pokusavas da napravis je treci entitet za ustase i da im se tako revansiras sto si dosao na vlast. Malo ljudi zna da si ti dosao na vlast ustaskim glasovima, da si ukinuo sve nadleznosti koje je RS dobila Dejtonom i da si nasao ludog popa Makarija Durica pa svi zajedno radite za ustase! Kupi prnje i idi iz RS slugo ustaska!

ODGOVORITE
Name

as

09.08.2013 11:00

znam da ce Mile opet ratovati kao što je ratovao, ha ha ha

ODGOVORITE
Name

Vrbas

08.08.2013 16:18

Nevidjeni lazov

ODGOVORITE