Poznati glumac oštetio Bekama za osam miliona evra

Dejvid Bekam tuži holivudskog glumca i fitness gurua Marka Volberga nakon što je posao u kojem je fudbaler promovisao zvijezdin fitness brend propao.

Magazin 20.04.2024 | 18:55
Poznati glumac oštetio Bekama za osam miliona evra

Kako Dejli mejl navodi, Mark je navodno oštetio fudbalsku legendu za osam miliona evra.

Bekam je riješio da presavije tabak i tuži glumca i njegove poslovne saradnike nakon što je partnerstvo s F45, u kojem je Bekam promovisao vlastiti asortiman personalizovanih treninga, propalo zbog dionica za koje je tvrdio da su mu obećane.

Slučaj je aktivan već nekoliko godina nakon što su Bekam i legenda golfa Greg Norman podnijeli tužbe protiv F45 na sudu u Kaliforniji  još 2022. Sudija je nakon nekog vremena navodno odlučio da slavni sportisti tužbe moraju podnijeti odvojeno.

Bekamova kompanija, David Beckham Ventures Ltd (DBVL) ranije je tražila odštetu od čak 18,85 miliona dolara prema izvještajima od prošle godine. U novoj tužbi traže odštetu od Volbergove "Mark Wahlberg Investment Group" kao i od osnivača F45.

Bekam i Volberg postali su prijatelji nakon što su se fudbaler i njegova porodica preselili u Los Anđeles 2007. kada je potpisao ugovor za Major League Soccer side LA Galaxy.

(B92) Foto: prifimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar