Trovala trudnu koleginicu da ne bi otišla na porodiljsko!

Jedna Kineskinja je optužena da je pokušala da prekine trudnoću koleginici trovanjem vode kako bi je sprečila da uzme porodiljsko odsustvo i na taj način bi izbegla veće poslovno opterećenje

Zanimljivosti 03.04.2024 | 16:25
Trovala trudnu koleginicu da ne bi otišla na porodiljsko!

U jednom od najšokantnijih slučajeva incidenata vezanih za posao prijavljenih u Kini, radnica u vladinoj instituciji u provinciji Hubei navodno je pokušala da prekine trudnoću koleginice tako što joj je više puta trovala vodu kako bi izbegla veće poslovno opterećenje izazvano njenim porodiljskim odsustvom.

Pakleni i podli plan je navodno izašao na videlo kada je žrtva primetila da njena voda ima čudan ukus, bez obzira na izvor. U početku je bila ubeđena da je u pitanju kancelarijski vodovod, ali je ukus ostao i nakon što je prešla na flaširanu vodu. Tada je odlučila da istraži o čemu je reč!

Jedan od prijatelja neimenovane žrtve našalio se da neko u kancelariji možda pokušava da je otruje, a žena je odlučila da testira teoriju koristeći svoj tablet za video snimanje svog stola i svakog ko mu se približi.

Tako je uhvatila jednog od svojih kolega na delu dok su sipali supstancu nalik prahu u njenu flašu sa vodom pre nego što su se brzo okrenuli i otišli ​​a da to niko nije primetio.

Prema snimcima ekrana VeChat razgovora, kada je suočena, osumnjičena trovačica je rekla da je petljala sa žrtvinom vodom jer nije mogla sama da se nosi sa dodatnim poslovnom opterećenjem ako bi njena koleginica – trudnica otišla na porodiljsko odsustvo.

Žrtva je već prijavila policiju i uviđaj je u toku. Nadležni se prema ovom slučaju odnose sa najvećom ozbiljnošću, jer ako se pokaže da je osumnjičena radila sa umišljajem da nanese štetu, to bi moglo predstavljati krivično delo povrede, bez obzira na prirodu supstance koju je koristila.

Neobičan slučaj postao je viralan na kineskim društvenim medijima, gde je većina korisnika izrazila šok zbog uvrnutog rešenja saradnika za suočavanje sa potencijalnim povećanjem posla.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar