Dečak (4) poklonio zlatne poluge simpatiji u vrtiću

Nesvakidašnja priča zabeležena je krajem decembra u kineskoj provinciji Sečuan, kada je neimenovana devojčica došla kući i roditeljima pokazala izuzetan poklon.

Zanimljivosti 10.01.2024 | 15:27
Dečak (4) poklonio zlatne poluge simpatiji u vrtiću

Šokirani i zbunjeni, otac i majka su rekli ćerki da to nije u redu, a ona je objasnila da je reč o “poklonu za veridbu”.

Ispostavilo se da je jedan četvorogodišnji dečak, očigledno zaljubljen do ušiju, odlučio da devojčici pokloni zlatne poluge vredne 15.000 dolara.

Njeni roditelji su kontaktirali oca i majku mališana koji su objasnili da su zlato čuvali za buduću snaju, prenosi NDTV.

“Nisu očekivali da će poluge tajno izneti iz kuće i pokloniti”, kazala je majka.

U međuvremenu, priča je završila na društvenim mrežama, gde veliki broj korisnika komentariše nesvakidašnju situaciju. Većina smatra da je mališan “iskreno zaljubljen”.

“Dečak ima petlju, a usput daruje zlato”, napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala: “Sin bi želeo da pokloni moju narukvicu drugarici iz razreda. Pretpostavljam da bi trebalo da budem zahvalna, jer me pitao”.

Drugi korisnici su podelili slična iskustva iz svog života: “Pre par godina, jedan drug je poklonio mojoj ćerki 200 juana. Odmah sam vratio novac njegovim roditeljima”.

(Telegraf.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Koje

13.01.2024 17:13

poluge to je otprilike 250 grama zlata.

ODGOVORITE