Veselje traje, niko i ne sluti tragediju (VIDEO)

Neposredno pre tragedije, mladić je na svom Instagram profilu objavio snimak na kojem se vide bele ruže, a na njima okačene dve burme.

Srbija 17.09.2023 | 13:21
Veselje traje, niko i ne sluti tragediju (VIDEO)

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se tokom ranih jutarnjih sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, gde su tri osobe povređene, a jedna osoba je poginula.

Kako Kurir saznaje, u saobraćajnoj nesreći poginuo je I.T. (28).

Naime, u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili povređeni, kao i I.T. koji je stradao, a kako Kurir saznaje vozač kamiona nije zadobio povrede. Povređeni su prevezeni u užičku bolnicu.

Neposredno pre tragedije, mladić je na svom Instagram profilu objavio snimak na kojem se vide bele ruže, a na njima okačene dve burme.

U pozadini se mogu čuti trubači kako sviraju, kao i svatovi koji pevaju i raduju se, ni ne sluteći tragediju.

Jezive scene mogle su se videti na licu mesta, dok je gust crni dim kuljao iz kamiona, a po putu je bilo rasuto staklo.

U trenucima pre tragedije u toku je bila svadbena kolona, koja je išla iz Užica na Mokru Goru.

Automobil u kojem se nalazio i snimatelj u jednom trenutku je pokušao da pretekne kolonu. Tada je naišao kamion iz suprotnog smera, a automobil je podleteo pod njega.

Deset vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola je gasilo požar koji je nastao nakon udesa i brzo su ga lokalizovali i ugasili, a dvoje kola Hitne pomoći bilo je na licu mesta, te su ekipe ukazivale pomoć povređenima.

Saobraćaj je potpuno obustavljen na ovoj deonici.

(Kurir) Foto: Printscreeen/Instragram/Kurir/Z.G.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Naslov, vam je katastrofa,

17.09.2023 14:06

Kako niko i ne sluti tragediju ako je čovjek prekršio bio u koloni i preticanje je, podelio pod kamion, pa valjda je to neko vidio.Svašta

ODGOVORITE
Name

Citaj malo bolje i pazljivije

18.09.2023 11:26

"Neposredno pre tragedije, mladić je na svom Instagram profilu objavio snimak na kojem se vide bele ruže, a na njima okačene dve burme."