Gledajte BN televiziju uz NetTV Plus bilo gdje u svijetu

 BN kanali (BN, BN2, BN Music) su vam sada dostupni i u inostranstvu! Osećajte se kao kod kuće i uz NetTV Plus gledajte vaše omiljene TV kanale bilo gde da se nalazite. 

Republika Srpska 07.05.2023 | 21:07
Gledajte BN televiziju uz NetTV Plus bilo gdje u svijetu

Na NetTV Plus sajtu izaberite BASIC, STANDARD ili PREMIUM paket ili iskoristite sjajnu akciju za nove korisnike - 6 mjeseci upola cijene STANDARD paketa i obezbedite sebi kvalitetne domaće TV kanale bilo gdje u svijetu. 

BN televizija vam pruža kvalitetan televizijski sadržaj – od zabave do informative. Ukoliko ste ljubitelji TV serija na BN-u možete gledati seriju "Zabranjena jabuka" koja donosi priču o Zejnep i Jildiz, dvije sestre koje žive zajedno, ali sa različitim karakterima i životnim ciljevima, kao i seriju ,,Fatalna ljubav’’ o jednoj ljubavnoj priči i glavnoj junakinji Kevser i njenom komplikovanom životu.

Na BN 2 možete gledati pitku i iskričavu komediju ,,Dobro jutro, komšija’’ koja je prepuna krajiškog humora na temu međukomšijskih odnosa.

Na BN kanalu vam je dostupan i bogat informativan sadržaj, od jutarnjeg programa ,,Dobro jutro, Srpska’’ do ,,Dnevnika’’ koji sadrži sve važne informacije iz zemlje i regiona.

Na BN Music možete čuti popularne stare i nove hitove sjajnih pjevača i pjevačica koji će vas sigurno zabaviti.

Putem NetTV Plus-a, svi BN kanali su vam dostupni uživo, uz mogućnost vraćanja do 7 dana unazad, a tu su i specijalni popusti za naše nove korisnike. Isprobajte NetTV Plus 30 dana potpuno besplatno i doživite vrhunsko TV iskustvo uz legalnu i kvalitetnu platformu bilo gdje u svijetu.

 https://bit.ly/3KuFiEL

(PR) Foto: PR

Komentari / 0

Ostavite komentar