Nada Topčagić ispričala kako je istukla dadilju

Nada Topčagić svojevremeno je otkrila je kako umalo lišila života devojku koja je u njenoj kući radila kao dadilja i spremačica, kada je otkrila da ju je potkradala, a njenog sina ostavljala gladnog.

Zabava 30.03.2023 | 18:32
Nada Topčagić ispričala kako je istukla dadilju

Naime, pevačica je otkrila tajnu čuvanu decenijama, te se prisetila kakve je situacije imala sa ženama koje su nekada radile kod nje u stanu na Kosančićevom vencu kao kućne pomoćnice.

Iako je prema njima bila krajnje velikodušna i galantna, nanele su joj neviđenu štetu, a jednu koju je htela da ubije pamti ceo život.

Nada Topčagić
FOTO: KURIR TV

Pre nekoliko godina pevačica je ispričala i kako je jednom gurnula dadilju svog sina niz stepenice.

- Moj sin Mikica je imao svega sedam meseci. Ja usred Kanade, a komšinica mi javlja, videla je moja vrata stana otvorena, Mikica u krevecu upišan, plače dete, a ona mi sve pokrala i pobegla. Ostavila dete samo s otvorenim vratima. Čak je i stvari za bebu odnela – priseća se Nada ove situacija, koja nije bila nimalo prijatna, te kaže da ju je posle tražila svuda, ali je nije našla, dok je drugu dadilju htela da ubije. Nakon ove jadnice nisam angažovala žene neko vreme, ali pred doček Nove godine morala sam da nađem devojku da mi čuva sina. Jednu pomoćnicu sam gurnula niz stepenice, mogla sam da je ubijem. Toliko sam je tukla da nije bila svesna šta joj se desilo. Sećam se kao da je danas. Ja se spremam da pevam Novu godinu u Užicu, četiri po podne, ona dolazi i kaže mi da neće da mi čuva dete jer ide na doček -rekla je ona i dodala:

- Kažem ja njoj: „Koju Novu godinu, stani, sve ti je*em.“ Ona je počela da beži iz stana s punom torbom. Pokrala mi stvari, našla sam moje stvari kod nje u torbi. Gurnula sam je tada niz stepenice, letela je kao bubanj. Nisam mislila tada da mogu da je ubijem. Posle sam nosila dete sa sobom u Užice da pevam doček jer sam nju nalupala.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar