Futa se vraća poslu posle dve porodične tragedije!

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre dve nedelje, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Zabava 29.03.2023 | 20:43
Futa se vraća poslu posle dve porodične tragedije!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, deo ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu - gubitka supruge Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za Kurir i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Džej Ramadanovski, Futa Radulović, Marina Tucaković
FOTO: ZORANA JEVTIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

- Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio nam je ljubazno Futa, a na naše pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da nešto radi pomalo.

Džej Ramadanovski, Marina Tucaković
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ, LUKA ŠARAC

Podsetimo, kao što smo već i objavili lik Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar