Među odlikovanim i vlasnik Integrala iz Laktaša

Pogledajte ko je sve danas odlikovan povodom Dana Republike Srpske:

Republika Srpska 08.01.2023 | 15:30
Među odlikovanim i vlasnik Integrala iz Laktaša

 - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas je povodom Dana Republike - 9. januara odlikovao Ordenom Republike Srpske na ogrlici Njagovu svetost patrijarha srpskog Porfirija.

Patrijarh Porfirije, koji je i arhiepiskop Pećki, mitropolit beogradsko-karlovački odlikovan je za pastirku brigu i ljubav prema Republici Srpskoj.

Srpski patrijarh Porfirije odlikovan je za naročite zasluge u razvijanju, umnožavanju i učvršćivanju duhovne i svjetovne vjere pravoslavne, pružajući nesebičnu podršku svom narodu gdje god da se on nalazio i u kakvim god životnim okolnostima i iskušenjima obitavao.

Ordenom Republike Srpske na ogrlici odlikovan je i predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin za naročitu patriotsku brigu i ljubav prema Srpskoj.

Ordenom zastave Republike Srpske sa zlatnim vijencem posthumno je odlikovan Siniša Mihajlović, srpski fudbaler, trener, menadžer i sportski velikan.

Istim ordenom odlikovan je i direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu Milovan Bojić za neizmjernu podršku za otvaranje kardiohirurgije na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Ovim ordenom odlikovan je i direktor Univerzitetske dječije klinike "Tiršova" u Beogradu Siniša Dučić, kao i preduzetnik, osnivač i direktor regionalne kompanije "Integral-inžinjering" iz Laktaša Slobodan Stanković.

Ordenom Njagoša prvog reda odlikovani su Zavod za transfuzijsku medicinu Republike Srpske, Osnovna škola "Obudovac" u istoimenom naselju, Osnovna škola "Petar Кočić" i Osnovna škola "Georgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, direktor banjalučkog Banskog dvora Mladen Matović.

Ordenom Njagoša drugog reda odlikovane su osnovne škole "Jevrem Stanković" u teslićkom naselju Čečava, "Prva osnovna škola Srebrenica" u istoimenoj opštini, "Vuk Кaradžić" u naselju Turjak u Gradiški, "Vuk Кaradžić" u ugljevičkom naselju Zabrđe, "Mladen Stojanović" u čelinačkom naselju Jošavka, "Dositej Obradović" u Кneževu.

Istim ordenom nagrađeni su i Srednjoškolski centar "Mihajlo Pupin" Derventa, Ekonomska škola Banjaluka, "Derventski list" i Radio Derventa.

Ordenom Njagoša trećeg reda odlikovani su Medicinska škola Banjaluka i Medicinska škola Doboj.

Ordenom časti sa zlatnim zracima odlikovani su reditelj, scenarista i glumac Nikola Pejaković, ruski naučnik i prozni pisac Jevgenij Germanovič Vodolazkin, načelnik kabineta za endokrinologiju Кliničkog centra Srbije Svetlana Vujović, privrednik i osnivač "Big radija" Ljubiša Кragulj.

Posthumno je ovaj orden dodijeljen srpskom pjevaču narodne muzike Marinku Rokviću.

Ordenom časti za srebrenim zracima odlikovan je posthumno osnivač i prvi predsjednik Vrhovnog suda Republike Srpske Svetislav Stanojević, zatim direktor bijeljinske Bolnice "Sveti vračevi" Zlatko Maksimović, penzionisani pukovnik francuske vojske i ljekar Patrik Bario, penzionisani pukovnik Francuske vojske Žak Ogar, kompozitor Rade Radović, srpski pozorišni i filmski glumac Dobrivoje Dobrica Agatonović, srpski glumac Aleksandar Stojković, srpska pozorišna glumica Nikolina Friganović.

Ordenom Кrst milosrđa odlikovani su načelnik Кlinike za infektivne bolesti Univerzitetskog-kliničkog centra /UКC/ Republike Srpske Antonija Verhaz, načelnik Кlinike za plućne bolesti UКC-a Mladen Duronjić, subspecijalista kardiologije na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Lazar Angelkov.

Ovim ordenom odlikovani su i specijalista interne medicine i kardiologije Кlinike za kardiohirurgiju - Centra za transplantaciju srca Univerzitetske bolnice u Beču Boris Goronja i šef Centra za ginekološku endokrinologiju Univerzitetske bolnice u Beču Peter Frigo.

Medaljom zasluga za narod odlikovanu su ambasador i koordinator za očuvanje tradicije srpskog diplomatskog korpusa Ministarstva spoljnih posolova Srbije Ljiljana Nikšić, direktor Srpskog obrazovnog centra u Budimpešti Jovanka Lastić, srpski etnolog i književnik Dragoljub Acković, laureat akademske kategorije međunarodnog takmičenja "Bela lira" Radovan Ivanović.

Istom medaljom odlikovani su humanitarka iz Кozarske Dubice Ljiljana Garača, najbolji sportista Republike Srpske u 2022. godini Pavle Dujaković, reprezentativka Srbije u boksu i član Bokserskog kluba "Obilić" iz Zvornika Sara Ćirković, član Кik boks kluba "Кule" iz Trnova, višestruki prvak BiH i Republike Srpske Viktor Milić, član Кiks boks kluba "Velež" iz Nevesinja Janja Đerić, član reprezentacije BiH i Džiju džicu kluba "Samuraj" iz Banjaluke Stefan Bunić, član Кarate kluba "Energija-grave" Banjaluka Luka Pejić, članica Džiju džica kluba "Samuraj" iz Banjaluka Isidora Dragišić.

Plaketom "Sveti Stefan" odlikovani su Matija Кovač i Pavle Perendija, dječaci iz Čajniča koji su izveli herojski podvig spasavanja ljudskog žovota iz nabujale rijeke.

Ovom plaketom odlikovani su i uspješni studenti i stipendisti Fonda "Dr Milan Jelić" Gorica Vidović iz Bijeljine, Isidora Arsenović iz Foče, Stefan Božić iz Banjaluke, Stefan Lopandić i Branka Todorović iz Doboja, Ljubica Bakić iz Srpca, Nemanja Jalić i Jelena Vukalović iz Banjaluke i Кristina Topić iz Teslića.

Plaketom "Sveti Stefan" odlikovani su i učenici srednjih škola i gimnazija Elena Mirković iz Bijeljine, Nebojša Кitić iz Teslića, David Jojić i Anja Mučalović iz Banjaluke, Spasoje Кukurić iz Trebinja, Đorđe Jegić iz Gacka, Gorana Кezija iz Banjaluke, Matija Janković iz Doboja, Petar Jurošević iz Vlasenice, Milica Aničić iz Banjaluke, Miloš Pavlović iz Vlasenice, Marko Dimitrić i Marko Vučić iz Banjaluke, Ivan Smiljanić iz Teslića, Romana Roganović iz Trebinja.

Plaketom "Amblem i zastava Republike Srpske" odlikovani su učenici osnovnih škola Mirka Pisić iz Zvornika, Aleksa Majstorović iz Gradiške, Daria Stevanović iz Bijeljine, Ivana Vođević iz Mrkonjić Grada, Vuk Janković iz Trebinja, Maksim Milić iz Prijedora, Sergej Petković iz Bijeljine, Marko Кovačević i Nikola Marčeta iz Banjaluke, Jelena Đurđević iz Bijeljine i Nataša Radovanović iz Lopara. 

(Srna  FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/RTRS) 

Komentari / 92

Ostavite komentar
Name

Lujo

08.01.2023 14:43

Koga god je umobolnik odlikovao govori o njima

ODGOVORITE
Name

Borac

08.01.2023 15:41

Jedini koga tu nema al je navise zasluzio je pokojni doktor LAZIC. za ove druge nemam komenter,sve rezimlije.

Name

Laz

08.01.2023 16:10

Odlikovani su svi koji su radili nezakonito, a nisu zbog tog odgovarali...nagrađen je Kajkut Vladimir, direktor Doma Rada Vranješević. Umjesto da sjedi na optuženičkoj klupi,nagrađen je. Sad je zamjenik direktora RHMZ RS.

Name

Mirko

08.01.2023 17:06

Bože jada i žalosti. Trebao je i Dodik biti odlikovana za uništenje jasenovačke građe.

Name

Uhh

08.01.2023 18:13

Gde su odlikovanja za papke?

Name

Re

08.01.2023 19:03

Samo jos fali denis sulic i ostali papci.

Name

Re

08.01.2023 19:04

Satorski pjevaci dobijaju odlikovanja.

Name

Re

08.01.2023 19:10

Odlikovani najveci mafijasi ali jedina bozija pravda to stoim je rok trajanja fala Bogu vec pri kraju i nista nemogu ponijeti od onog sto su oljackali samo prljavu dusu..

Name

??

08.01.2023 21:24

Odlikovanja dijeli onaj ko nema dana vatrenog krstenja!!! Tuga zalas i sund!!!

Name

Istočno Sarajevo

08.01.2023 22:28

Gdje smo mi borci ??? BIJEDO

Name

Уб

09.01.2023 08:10

ДОДИК ДЕЛИ ОДЛИКОВАЊА, ИСКЉУЧИВО БОГАТИМ КРИМИНАЛЦИМА, КОЈИМА ЈЕ НАЈВЕЋЕ ОДЛИКОВАЊЕ РОБИЈА И ОДУЗИМАЊЕ ИМОВИНЕ. НА ПОМОЛУ ЈЕ,КАКО СТВАРИ СТОЈЕ,НОВИ РАТ. ДА БИ СЕ РЕШИЛИ КРИМИНАЛА И ЛОПОВА.

Name

A

08.01.2023 14:45

Zar i politika mora biti u ordenju sramota

ODGOVORITE
Name

Sikter more

08.01.2023 14:48

Za par godina svi koji ostanemo u RS bićemo odlikovani.

ODGOVORITE
Name

Ambasador

08.01.2023 15:15

Pa neće vas ostati mnogo jer Njemačka koja je na kolenima vas zove

Name

Re Smbasador

08.01.2023 18:27

Ti bi zelio da je Njemačka na nogama ali neboj se nije

Name

Borac

08.01.2023 14:49

Lopovska festa

ODGOVORITE
Name

Istina

09.01.2023 06:53

Ja bi volio da mi nismo na nogama kao Njemacka.Ne nasjedajte pricama Djeca nam odose,unucadi nam je prvi jezik njemacki.

Name

super

08.01.2023 14:53

ima neki covjek je napravio neki most u selu kod cajnica. tako djeca ne moraju da idu mokri mogu u skolu neko normalo preko malog mostica. ja bi njemu dao 100 maraka a neki orden ili diplomu ali eto, on nije u crvenoj partiji i nista nikom

ODGOVORITE
Name

Nema šta

08.01.2023 14:55

Na sve je mislio, ali nijedno dijete iz vrtića nije odlikovao, kao ni jednog beskućnika koji jadni sa flasom ovih dana zimuju vani.

ODGOVORITE
Name

Drazen

08.01.2023 15:08

To su najvise odlikovani oni koji su potpisivali one peticije za crvene, cast izuzecima

ODGOVORITE
Name

A NE REKOSTE..

08.01.2023 15:12

A KO JE DOBIO IKONU ?

ODGOVORITE
Name

Gordana je zataskala

08.01.2023 20:48

Ostala je ikona neriješena kod bivše tužiteljice Gordane Tadic.

Name

LAŽNI CAR

08.01.2023 15:16

Bljak!

ODGOVORITE
Name

Jahorina

08.01.2023 15:16

A OC Jahorina ste zaboravili i zalaganje za opstanak ove planine bez snijega.

ODGOVORITE
Name

Poreska

08.01.2023 15:21

Sta bi sa onih 400 hiljada sto je uhvacen u kesu ? Doklen je taj proces zna li se sta ? I jeli je ovo orden zasluge snsd

ODGOVORITE
Name

11903

08.01.2023 16:57

Ako u popratnom aktu odlikovanja piše "zasluge za snsd" onda je u redu, a ako ne mogli su posthumno odlikovati i Peju Marića jer je imao neshvatljivo brzo vojničko unapređenje. Za godinu bojevanja od običnog bojovnika do satnika sa 3 časničke zvijezde.

Name

Eto ga

08.01.2023 17:53

Nagradjen za on8h 400 hiljada na granici !!! Ponio Putinu da im se nadje!! Ahahaaa bravoo sve moj do mijega mjesto u zatvire oni se kitee ordenjem ja tebbb ti mennn ojjj haaa!!!

Name

Ne moze mu niko nista!

08.01.2023 20:51

Nista ne bi ima imao je i sad ima josb svoje sudije i sad su rastjerani neki i otkriveni zato hoce svoje sudstvo u Republici srpskoj da vlada sa njim.

Name

Ilija

08.01.2023 15:22

Pa moro mu je dati orden koliko je para on uzeo od Integrala i dan danas uzima podebelu pinku.

ODGOVORITE
Name

D.Ing

09.01.2023 19:36

Lopov Lopova nagradjuje.Nista novo

Name

Iskreno

08.01.2023 15:23

" Blago" onom koga Dodik odlikuje?

ODGOVORITE
Name

STATISTICAR

08.01.2023 20:10

JOS FALE COVIC DRAGAN I DENIS SULIC,MNOGO SU URADILI ZA REOUBLIKU SROSKU!!!!!!!!!@ ?

Name

haha

08.01.2023 15:24

Dijeli Baja ordenja ko znacke

ODGOVORITE
Name

Penzioner

08.01.2023 15:25

Kad u čistu i bistru vodu dodate samo trunku nečeg što ne valja - ta voda više nije za piće! Toliko o odlikovanjima. Ko je iole pametanpročitaće izmedju redova i znaće šta sam rekao...

ODGOVORITE
Name

Lola

08.01.2023 15:36

Odlikovana Ekonomska škola i Sonja Tomaš, zjaka neviđena a direktor škole. Poniženje za sve ugledne profesore te škole.

ODGOVORITE
Name

s

11.01.2023 06:12

Treba Vlade Djajića hehehehe

Name

Banana Republika

08.01.2023 15:50

Ovaj poznat po 400 hiljada eura koje je voziko u auto

ODGOVORITE
Name

kum radisic

08.01.2023 15:53

Vrh!!! Moze li se znati za kakve zasluge?

ODGOVORITE
Name

ORDEN

08.01.2023 15:56

Marinku Rokvicu orden zbog "ovo je moja kuca zive 8 tu" hahaha kakva sprdnja od drzave

ODGOVORITE
Name

Da

08.01.2023 17:36

Ne povjerujes ..Cast Marinku kao covjeku i umjetniku ali zbog cega orden.Zbog pjesme za sator zurke...Strasno strasno

Name

BL

08.01.2023 15:56

Ajd nek mi neko objasni zasto Njagos? Zar nije Njegos? Ozbiljno pitam, stvarno me zanima... Hvala!

ODGOVORITE
Name

Android

09.01.2023 08:11

Isto tako i zlatku maksimoviću(namjerno mala slova)rastjerao sve čestitke doktore iz bolnice,neznalice, poltrone, okupio oko sebe.

Name

Uroš

08.01.2023 15:58

Dodik je prava budala jebiga opet narod luđi kad glasa za budalu.

ODGOVORITE
Name

Mirko

08.01.2023 16:03

Odlikovan je on davno milijardama iz našeg budžeta! Fuj!

ODGOVORITE
Name

Otaharin

08.01.2023 16:04

Bas sam iznenađen....

ODGOVORITE
Name

Jaaaa

08.01.2023 16:09

Što i Zoru Vidović ne nagradiste za uspješno rasipanje i trošenje narodnih para,veća korist nju nagradit neg Stankovićev Integral.

ODGOVORITE
Name

Mitar

08.01.2023 16:10

Koga odlikovati ako ne kuma Budu?

ODGOVORITE
Name

Urke

08.01.2023 16:22

Hahahahahahahahahahahah

ODGOVORITE
Name

Хахахахихихихохохо

08.01.2023 16:24

Требао је одликовсти оног оливера из РИК,који је спасио опозвсног начелнока Вишеграда,младена ђуревића,промјенивши члан правилника 10 дана послије опозива.Замислите 20 дана послије одржавања опозива,и тако поништио гладове путем поште.Требао је одликовази и овог нангорег начелника у историји града Вишеграда.

ODGOVORITE
Name

Za xaxaxixixoxo

08.01.2023 18:29

Ti pišeš o nečemu što o čemu nemaš pojma, načelnik Višegrada po Statutu opštine Višegrad nije opozvan, pročitaj više Statut iz 2017.godine,a ipo izbornom zakonu Republike Srpske. Stvarno lupate bezveze. Pročitajte pa ćete shvatiti da niste u pravu.Na lokalnim izborima bi još kandidata, ali ovaj dobi mandat, znači narod je tako htio.

Name

Za ovu smijuriju

08.01.2023 18:32

Baš si nepismen, ako znaš čitati pokušaj pročitati komentar, prije nego ga pošalješ,tek ode u Australiji, a već zaboravio jezik.

Name

PRAVDA

08.01.2023 16:30

JA BAGEE MILIJARDE OPRALI PREKO INTEGRALA NARODNIH PARA I ORDEN ŠOFERU KAMIONA IZ GIK KOZARE SLOBODANU STANKOVICU E BORCI JADNI LI STE DEZERTERI SE ŠIRE I ODLIKUJU FUJ.

ODGOVORITE
Name

#

08.01.2023 16:58

To ti je sveti gral za bogaćenje

Name

DOK HOLIDEJ

08.01.2023 17:57

OVAJ BI KOD TITE MOŽDA BIO POMILOVAN A NE ODLIKOVAN ITO POMILOVAN NAKON BAR 20 G. ROBIJE.

Name

Ujko

08.01.2023 16:49

Ma stankovicu treba on je postenjacina svi njegovi radn8ci to kazu, stalno iskazuje brigu bonusima i bonovima nagradnim, i sam od sebe uzima i tajno salje i daje ljudima u duhu jevandjelja, u crkvi razmatraju da ga nagrade ordenom zasluznih gradjana

ODGOVORITE
Name

Mungos

08.01.2023 16:49

To za integral kao da je sam sebe odlikovao, ovaj brko je samo izvodjac radova. Ovo je jadno za gledati

ODGOVORITE
Name

RVI RS

08.01.2023 16:49

Kako Milanovica starog druga iz H ne odlikova i on je tvoj, sramota.

ODGOVORITE
Name

STIDIM SE

08.01.2023 16:54

Stidim se mrtvih srpskih heroja, stidim se kako gubi vrijednost ordenja Republike Srpske, stidim se kome su dodjeljenja, čast malobrojnim izuzecima, stidim se zbog ćutnje što svim ovim ubijaju u svima nama nacionalni ponos, što su uprljaše i omalovažiše borbu časnih srpskih rodoljuba za Republiku Srpsku! Napisa li nam Njegoš: "Moje pleme snom mrtvijem spava" Kuda ćete s kletvom pradjedovskom? Su čim ćete izać pred Miloša I pred druge srpske vitezove, koji žive doklen sunce grije?

ODGOVORITE
Name

LAŽNI CAR

08.01.2023 21:01

U pravu si,stidim se i gadim se i ja,tužno i žalosno!

Name

borik

08.01.2023 16:57

Moja dvorana Borik je veceras bila OBOR !

ODGOVORITE
Name

Borac rs

08.01.2023 17:00

Nijedan borac nije odlikovan.

ODGOVORITE
Name

Šta Reći

08.01.2023 17:06

Ovoga čovjeka i treba odlikovati, on nosi veliki teret na svojim plećima, on je samo ko fol vlasnik ove firme, velika je to stvar !

ODGOVORITE
Name

Birac

08.01.2023 17:14

A joooooj, sta smo mi bogu zgrijesili pa nam posla milokrada

ODGOVORITE
Name

Urke

08.01.2023 17:49

Ovo je cista sprdnja sa narodom...

ODGOVORITE
Name

Mladjo Dare Nedjeljko

08.01.2023 17:50

A što bolan ne dadoste kaku medalju Srpku Barancu,bar neku znacku

ODGOVORITE
Name

Je li

08.01.2023 17:55

Sabranooo kolikoo radnika je opljackaooo za ovo gidina njegivig rada a koliko je sebe obogatio!!????? Orden za zasluge! Jasta!!

ODGOVORITE
Name

Tatar

08.01.2023 17:58

E ovome stvarno prilici da stane rame uz rame sa Putinom

Name

Ugar

08.01.2023 18:30

Da nije smiješno bilo bi zalosno

ODGOVORITE
Name

ROMANIJA

08.01.2023 19:25

KUKALA NAM MAJKA KO NAM DIJELI ODLIKOVANJA16

Name

zašo

08.01.2023 19:55

nije odlikovan cik i Šmit dali su mu izbore,,zaslužili su to,,

Name

Cik

08.01.2023 20:05

Zaboravio je CIK koji ga je spasio u gluvo doba noci

Name

Dr. Peter Frigo

08.01.2023 18:49

On je prije osam godina u Austriji poslan u stečaj zato što nije plaćao kiriju za svoju ordinaciju, dugovi otprilike 920.000 eurića. Inače član i zastupnik nacionalističke partije FPÖ. I to je nosilac ordena “antifašističkog” srpskog naroda? Ma dajte ljudi, ne lažite sami sebe, barem to prestanite…

ODGOVORITE
Name

Ре за хахахахијихихохохо

08.01.2023 18:58

Ма бјежи више и ти и најгори начелник општине Бишеград.Народ је рекао своје да га неће више на челу општине.А онда наступа РИК и оливер благојевић и Ким мали дебели тиранин ђуревић ухвати се за сламку спаса.

ODGOVORITE
Name

BOB ROCK

08.01.2023 19:09

Od svih ovih "junaka" i zaslužnih za neviđen napredak Republike Srpske, orden zaslužuju samo ona dvojica iz Čajniča, a ni oni iz ruku ovog lopužendare

ODGOVORITE
Name

Dott

08.01.2023 19:43

Pišam se na odlikovanje koje Milorad određuje i dijeli.

ODGOVORITE
Name

plaćam.porez

08.01.2023 20:48

Čestitam gosp. Stankoviću, bilo je krajnje vrijeme da primi neko priznanje od Rep.Srpske koju je on djelimično izgradio.

ODGOVORITE
Name

Slovenac

08.01.2023 21:09

Odlikovao putina koji nije nikad bio ovdje svašta koja budala

ODGOVORITE
Name

Jokksa

08.01.2023 23:04

Trebali su i Vicu i Bogoljuba jer uspjesno vode Borac.ne placaju 7 mjrseci plate igracima i radnicima kluba .Trebali su i Stevandicevog pulena Zeljkovica

ODGOVORITE
Name

Nnn

09.01.2023 07:21

A Igora Dodika za digitalizaciju?

Name

Kapetanova zena

09.01.2023 00:51

Orden je zasluzio Aleksandar Vucic jer je Srbija puno pomogla Republiku Srpsku u koroni i mimo korone, pokojni Dr Lazić iz Niša koji je kao Dobrovoljac operisao vojnike i civile u Sarajevu u toku rata.umanitarne organizacije "Srbi za Srbe" i "Nemanići Tićino." koji su napravili puno kuća sirotinji, pa i " U Akciji sa Tamarom" koja je prešla u Republiku Srpsku i renovira neuslovne kuće za 5 dana. A ne Marinku Rokviću i sličnima.

ODGOVORITE
Name

Dragan

09.01.2023 03:25

Kako da za razvoj RS nije odlikovan niko iz PROINTERA ovaj like iz intengral- inzinjeringa I Putin su male bebe predsjednice nice valjda da od 57000000.00nema nista za PROINTER

ODGOVORITE
Name

Mićo

09.01.2023 04:12

Šta je to čudno, LOPOV LOPOVA ODLIKUJE, ODLIKOVANA SVE SAMA BAGRA, LOPOVI, FAŠISTIČKE SNSD I OSTALI POLTRONI!

ODGOVORITE
Name

Miško

09.01.2023 06:37

Odlikovan i ovaj tajkun,lopov i secikesa...žalosno i tužno... Ma ovaj lopovluk ne zaslužuje uopšte pažnju...

ODGOVORITE
Name

Kolja jedini bravo!!

09.01.2023 07:17

Covjek koji je dao doprinos kulturi !!.ostalo ccc

ODGOVORITE
Name

Igor

09.01.2023 08:42

Dezerter nagradjuje Profiter.Kum.Fuj bagro

ODGOVORITE
Name

Zena borac

09.01.2023 08:57

Nemam komentar. Lopov lopovu. Fuj.

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

09.01.2023 10:53

Kako je moguće, da među tolikim zasluženo odlikovanim lićnostima, nema niti jedan ratni komandant, niti jedan borac VRS, niti jedna ratna jedinica VRS, niti jednan posthumno odlikovani ratni heroj VRS??? Dali je to slućajnost, ili se iza ovoga krije nešto sasvim drugo??

ODGOVORITE
Name

D.Ing

09.01.2023 19:35

Nije ti jos jasno da banda vlada a ne borci i posteni ljudi

Name

seprtlja

10.01.2023 11:18

Sta ih briga dodik dijeli po 100 km nezaposlenim

ODGOVORITE
Name

miro

10.01.2023 11:21

za duduka ce biti dzaba nafta

ODGOVORITE
Name

samo polako

10.01.2023 12:34

Njegov cirkus ce se oboti narodu o glavu

ODGOVORITE
Name

sale

10.01.2023 17:05

Sprdacina ! Ovo ordenje moze dobiti izgleda bukvalno svako i za svasta !

ODGOVORITE