Pobednik "Zvezda Granda" održao koncert u rodnom Tešnju!

Na koncertu u Tešnju organizovanom u čast pobede u Zvezdama Granda Nermina Handžića, njegovu mentorku Viki Miljković i gotovo sve finaliste dočekalo je preko 20.000 ljudi.

Zabava 29.06.2022 | 21:44
Pobednik "Zvezda Granda" održao koncert u rodnom Tešnju!

"Na sedmom nebu sam, prelepo je. Svaka čast mom Tešanju, mislim da ću poleteti od srece", izjavio je mladi pobednik, sve vreme grleći svoju mentorki, koja je u njegovom rodnom gradu dočekana uz ovacije i aplauz koji je trajao nekoliko minuta.

 
 FOTO: KURIR

Pravi trans nastao je kada se se čuli takovi pesme "Crno i belo", što je navelo sve finaliste da izađu na binu i odigraju sada vec čuvenu koreografiju. Osim Nermina i njegove mentorke, mikrofona su se latile i njegove kolege iz finala, ali i prošlogodianji pobednik Mahir Mulalić, koji je došao do podrži mlađeg kolegu.

Koliko je ineteresovanje vladalo za ovaj koncert govori i podatak da je na ulasku u grad bila formirana kolona od nekoliko kilometara, što je stvaralo neverovatnu gužvu, pa su gosti, kako bi sve počelo na vreme, na stadion došli u pratnji policije.

Ovaj koncert će se u Tesnju sigurno dugo pamtiti ne samo po fantastičnoj atmosferi već i po tituli koji je mladi i talentovani Nermin doneo u ovaj grad.

Viki Miljković, Tešanj, Zvezda Granda, Nermin Handžić
FOTO: KURIR

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tešanj

29.06.2022 20:29

Poznajem momka lično to je tako fino i kulturno dijete a i skromno želim mu svu sreću svijeta.

ODGOVORITE