Doktor dobio sina u 83. godini!

Doktor Alberto Cormillot dobio je sina u 83. godini s partnerkom Estefaníom Pasquini, ženom koja je 48 godina mlađa od njega. Poznati argentinski nutricionista rođen je 31. avgusta 1938. u Buenos Airesu.

Zanimljivosti 14.03.2022 | 15:25
Doktor dobio sina u 83. godini!

Njegov lični život privukao je interes javnosti krajem prošle godine kada su Alberto i Estefania koja je 48 gopdina mlađa od njega dobili svoje prvo dete koje je rođeno 17.9.2021.godine kojem su dali ime Emilio.

Alberto i Estefanija upoznali su se 2012. godine, kada je ona počela da radi u njegovoj klinici. Veza je u principu bila između šefa i zaposlenog, ali je 2018. počela da se rađa ljubav, koja je postala javna nakon što su diplomirani nutricionisti objavili nekoliko zajedničkih fotografija na svojim mrežama.

Konačno, venčali su se 8. decembra 2019. na intimnoj ceremoniji iu potpunoj tajnosti, u Vili Devoto. Njegova supruga je svesna da ga jednog dana više neće biti, ali to je nešto s čim je spremna da se suoči kad dođe vreme:

“Ljudi nam ne govore ništa što Alberto i ja ne znamo ili o čemu nismo razgovarali.”

Cormillot je postao otac još pre 50 godina, a njegova ćerka Renee(54) i sin Adrian(47) prihvatili su očevu odluku o zasnivanju nove porodice i radovali su se bratu kojeg su dobili, uprkos godinama koje ih razdvajaju 

Alberto je otkrio kako bi volio da doživi 105 godina da vidi kako njegov sin diplomira.

“Neću biti kao mladić, to je sigurno, ali učiniću ono što mogu učiniti”, rekao je i dodao da je ostavio jedan vrlo poseban poklon svom sinu kad odraste:

“Kupio sam mobilni na koji šaljem WhatsApp poruke i fotografije, a snimam i priče i govorim mu šta radim, na taj način može me upoznati i videti ko sam bio i kad ne budem tu”, rekao je na kraju je Alberto.

(Klix.ba)

Komentari / 0

Ostavite komentar