Maja će se poroditi u Gracu a imaće frizera, manikira i sav mogući komfor!

Maja Berović uskoro ulazi u deveti mesec trudnoće, a kao i svaka buduća mama odavno je napravila planove za porođaj, pa i to gde će roditi svoje prvo dete - sina.

Zabava 12.01.2022 | 21:26
Maja će se poroditi u Gracu a imaće frizera, manikira i sav mogući komfor!

Poznato je da pevačica živi na relaciji Beograd-Grac, a kako smo saznali, dosadašnje preglede nije vodila u Srbiji, već u ovom austrijskom gradu. Upravo zbog toga, ona se neće porađati kao njene koleginice u privatnim klinikama u Beogradu, već želi da je porodi doktorka koja joj vodi trudnoću u Gracu.

 

Izvor blizak pevačici otkrio je za 24sedam u kojoj poznatoj privatnoj klinici će se poroditi Berovićeva, kao i da će tamo imati sav mogući komfor tokom boravka u bolnici. Naravno, za velike pare.

Berovićeva će platiti porođaj čak 7.000 evra, bilo da se obavi prirodim putem ili carskim rezom, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cenu, koštaće je 510 evra.

Maja će moći da bude potpuno spokojna u ovoj bolnici, ali i da uživa u luksuzu kao da je u banji. Ovu kliniku izabrala je, dodaje naš sagovornik, i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju.

Izvor ističe da je pevačica potpuno posvećena trudnoći, te da je ništa drugo ne zanima. Dodaje da povremeno obavi posao koji ne može da čeka, ali da najviše vremena posvećuje "mašti i planovima oko bebe".

Iz pevačicinog pi-ar tima povodom ove priče poručili su da zasad ne daje izjave.

(Kurir.rs/24sedam.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Majo

12.01.2022 22:31

Sa srecom,da bude

ODGOVORITE