Mlada srpska influenserka izvršila samoubistvo!

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u svom stanu. Navodno je sebi oduzela život nakon duge borbe sa pritiskom koji nije mogla da izdrži.

Magazin 09.12.2021 | 15:55
Mlada srpska influenserka izvršila samoubistvo!

Policija je, kako se saznaje, sinoć u 23.40 zatekla beživotno telo u stanu bez tragova nasilja. Istraga je u toku.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na društvenoj mreži Instagram.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, oglasila se nakon što je Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić (21) izvršila samoubistvo.Kika je, inače, bila član pomenutog Balkan tube festa. 

Kako je Mira rekla za Telegraf, tragedija se dogodila nakon što je Kika, kako tvrdi, godinama vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, posustala je i digla je ruku na sebe.

Kristina Kika Đukić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

Kristina Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal "K1KA" broji oko 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Na njenom zvaničnom Instagram nalogu osvanulo je obaveštenje da je Kika preminula u sredu, 8.12. 2021. u večernjim satima. Prijatelji se opraštaju od mlade influenserke na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Окорак

10.12.2021 05:01

Некад људи са 5 година овце у шуми међ звијерима чували, рађали по седмеро дјеце, стварали голим рукама, живјели и вољели се у земуницама без бетонског пода по 80, 90 година, из њих учитељи, доктори, научници, војводе израстали... Данас их родитељи посједну са мобилним или рачунаром испред очију, неким случајем још паре силне од тог зараде, купе станове од чисте ублехе, док други поштеним радом једва крај с крајем крпе, неко им каже ружну ријеч и оно себи одузме живот? Па, размислите, мили моји, о чему је ту ријеч.

ODGOVORITE
Name

Direkt

12.12.2021 10:23

Nije kriva tehnologija što je ljudi zloupotrebljavaju.