Bekuta se zauvek oprostila od voljenog Mrke!

Pevačica Ana Bekuta danas se na beogradskom Novom groblju zauvek oprostila od Milutina Mrkonjića, s kojim je u ljubavi provela njegovih poslednjih deset godina.

Magazin 02.12.2021 | 17:25
Bekuta se zauvek oprostila od voljenog Mrke!

On je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju uz tužne zvuke harmonike i pesmu "Čubura" koju je otpevao Beki Bekić a uz koju je Mrkonjić umeo da zaplače jer ga je podsećala na majku i detinjstvo na Čuburi.

Beki Bekić nije mogao da sakrije tugu pa je u jednom trenutku zaplakao, a Ivica Dačić ga je grlio i tešio.

Uplakana pevačica grlila je svoje i Milutinove prijatelje, koji su joj izjavljivali saučešće, a pevačica je spustila glavu, jecala sve vreme, a tešio ju je unuk.

Milutin Mrkonjić, sahrana
FOTO: KURIR

Dok su spuštali sanduk, držali su Bekutu da ne padne.

sahrana, Milutin Mrkonjić
FOTO: KURIR

 

Na Novom groblju su bili: Harmonikaš Mirko Kodić koji je izjavio Bekuti saučešće, Ceca, Milica Pavlović, Dragan Kojić Keba i Jelena Karleuša, Gordana Šaulić, Steva Simeunović, Milica Jokić, Sonja Hani Mitrović, Uroš Živković sa dedom, Mira Škorić, Aco Pejović, Marko Rokvić, Jovana Tipšin, Beki Bekić i Aleksandar Sofronijvić sa orkestrom i drugi...

sahrana, Milutin Mrkonjić

Ana Bekuta je stigla sa porodicom - sinom Igorom i unucima Sonjom i Brankom, a na groblje su doneli veliki venac.

sahrana, Milutin Mrkonjić

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je 27. novembra u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Milutin Mrkonjić, sahrana
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Milutin Mrkonjić sahranjen je  u Aleji zaslužnih građana, a prethodno je u Skupštini Srbije održana komemoracija.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar