Miloš ulaže u vilu na moru 120.000 evra a nema sve dozvole?!

Miloš Bojanić sa sinom Mikicom ovog leta renovira kuću u Baošićima u Crnoj Gori. Folker je rešio da napravi luksuzne apartmane u svojoj vili, koju je kupio pre više od 30 godina.

Zabava 08.09.2021 | 17:40
Miloš ulaže u vilu na moru 120.000 evra a nema sve dozvole?!

Odlučio je da napravi luksuzne apartmane, pa zato nije žalio pare kada se uputio u radove. Zlonamerne komšije pričaju da je prestao sa radovima jer nema sve građevinske dozvole, međutim pevač, kako je rekao, zbog gostiju i sezone stao sa renoviranjem.

Miloš Bojanić, kuća na moru
FOTO: KURIR

- Oko 80.000 evra sam do sada potrošio za renoviranje kuće na moru, a da bih završio sve što sam zamislio, uložiću još otprilike 40.000 evra - rekao je Bojanić.

- Mi smo sa radovima krenuli u maju ove godine, pa smo ih obustavili kada su nam došli gosti i sada u septembru nastavljamo renoviranje. Jedva čekam da nastavimo gde smo stali. Bojanić je odlučio da promeni sve od poda do plafona, jer želi da ima najlepšu kuću u ovom delu primorja.

Miloš Bojanić, kuća na moru
FOTO: KURIR

- Menjamo svaki detalj u kući. Zamenićemo kompletnu stolariju, keramiku, nameštaj, rasvetu, radićemo i izolaciju i novu fasadu. Bukvalno sve, samo su osnovni zidovi ostali isti, sve ostalo će biti novo. Planiramo da stavimo istaklenu ogradu i još mnogo detalja koji će je učiniti baš lepom. Kada sve završim, siguran sam da će to biti najlepša i najluksuznija kuća u opštini Herceg Novi. Sve što je moje mora da bude najlepše - priča pevač.

Miloš želi posebno da uredi i privatnu plažu, jer na njoj provodi najviše vremena sa unucima kada mu dođu iz Amerike i Kanade.

Miloš Bojanić, kuća na moru
FOTO: KURIR

- Uredio sam plažu prema potrebama svojih unuka. Zasadio sam palme koje nose njihova imena, a uskoro stavljamo i rasvetu pod vodom. Imam mnogo toga u planu i jedva čekam da sve privedem kraju - priča folker.

Folker je u Baošićima već postao starosedilac, svi ga gledaju kao meštanina, a i on se tako ponaša.

"U moru turista, Miloš se mnogo ne ističe. Ponaša se kao svi domaći, a najviše voli da ujutro prošeta do pekare i kupi sebi burek. Uvek se javi. Pričaju da je nadmen, čak i da je škrtica, ali sa mnom je uvek korektan ", rekao je jedan komšija.

"Renovira kuću, stao je u jeku sezone. Znam da su momci tri dana lupali na plaži beton kako bi zasadio palme i to im je lepo platio. A baš se bacio na turizam. Ranije je u prizemlju imao bilijarski sto, tu su se on i njegovi sinovi opuštali. Sad od tog dela pravi apartmane", priča komšija.

Miloš Bojanić, kuća na moru
FOTO: KURIR

SULEJMAN MERKAO BOJANIĆEVU KUĆU

Po Herceg Novom se priča da je kuću Miloša Bojanića hteo da kupi turski glumac Halit Ergenč, poznat po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji. Ljudima iz njegovog tima je zapala za oko folkerova kuća, a posebno im se dopalo što ima privatnu plažu. Međutim, na kraju nisu uspeli da se dogovore oko cene.

Sulejman Veličanstveni, Halit Ergeč, Halit Ergenč
FOTO: PROFIMEDIA
(Kurir.rs/Hit)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar