"Zna se ko sklapa pakt sa SDA zbog ostanka na vlasti"

„Je li Špirić zaboravio da je on vezao njihovu crvenu zastavu sa onom sa ljiljanima da bi lično njega poslanici SDA u NSRS birali u Dom naroda? Zar se ne sjeća da je on sa Bakirovim ljudima pravio akcizne koalicije da bi zajedno oteli iz džepova građana?, pitanja su koja je uputio Krunić.

Republika Srpska 26.04.2021 | 15:19
"Zna se ko sklapa pakt sa SDA zbog ostanka na vlasti"

„Možda i najbolja personifikacija bolesne želje za ostankom na vlasti, bolesne želje za zgrtanjem bogatstva iz narodnog budžeta i bolesne želje da se dovijeka kao nešto pita, jeste upravo Nikola Špirić. Ne razumijem kako je uopšte palo na pamet takvom tipu da je on dostojan da uzme u usta imena Branislava Borenovića i Draška Stanivukovića“, rekao je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ljubiša Кrunić. 

On kaže da je smiješno da Špirić bilo kome spočitava da je sklopio pakt sa đavolom da bi došao na vlast, kad su on i njegova stranka jedini koji zapravo prave paktove.

„Je li Špirić zaboravio da je on vezao njihovu crvenu zastavu sa onom sa ljiljanima da bi lično njega poslanici SDA u NSRS birali u Dom naroda? Zar se ne sjeća da je on sa Bakirovim ljudima pravio akcizne koalicije da bi zajedno oteli iz džepova građana? Zar obraza da o bilo kome priča ima neko ko se nalazi na američkoj crnoj listi zbog korupcije i svim snagama se trudi da spriječi istrage po tom pitanju u BiH?

Našao se da pametuje neko ko trideset godina živi na grbači ovog naroda, a na istu grbaču stavlja i članove najbliže porodice? Кako to da ni svjetski poznatim profesorima sa Harvarda, Кembridža i drugih univerziteta ne polazi za rukom da prodaju dovoljno stručnih knjiga da bi kupovali stanove po Beču, Monte Кarlu i drugim svjetskim destinacijama, ali je to, nekim čudom, pošlo za rukom nikome drugom do baš Nikoli Špiriću?“, pita Кrunić. 

On poručuje da je Špiriću bolje da sačuva mrve dostojanstva, ako ga još i toliko ima, a njegove koruptivne i sumnjive aktivnosti će svakako doći na red od 2022. godine, pa neka riječi čuva za odbranu, umjesto što ih u prazno baca.  

Špirić je danas rekao da su “opasnije bubice u glavi nego one na reveru”, aludirajući na bubicu koja se našla ne reveru gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na početku sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, što su vladajući na svoj način iskonstruisali, zaboravši na tvrdnju lidera SNSD-a Milorada Dodika izrečenu javno prošle godine u Narodnoj skupštini Republike Srpske da on prisluškuje lidere i poslanike opozicije.

(BN)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Goci

26.04.2021 13:38

Ko je sad ovaj,stvarno ne znam ko je.

ODGOVORITE
Name

Re govo

26.04.2021 14:39

Ja isto neznam... ali zaista, Al’ je odvratan u PM.

Name

ВРС

26.04.2021 15:03

Ти знаш само црвене!!! Њега такви и нетреба да знају!!! Бурлу добољно да знаш, зељкица 113%!!! Добијеш сендвић и кући????

Name

Re

26.04.2021 17:46

IMA LI ILIJA TAMINDZIJA 100 KM KAO BORAC PRVE KATEGORIJE NJEGA SIGIRNO POZNAJES-DOBITNIK MITRVSANSKE NAGRADE-NEVESINJAC KODNOG NAZIVA -'-VALTER-???

Name

Rašo

26.04.2021 13:53

Davno je Ciceron rekao: "O tempora o mores". I u pravu je i danas. Izgleda da je poznavao Špirića i ljude iz crvene sekte.

ODGOVORITE
Name

Komentar

26.04.2021 13:55

Ma Špirke je car,umjesto da ga vežemo i na Trgu Krajine gađamo jajima,kad umre bit će ispraćen sa svim počastima kao "zaslužni građanin" RS.

ODGOVORITE
Name

A

26.04.2021 15:26

Da je pravne drzave on bi odavno bio u zatvoru i vratio pokradeno otetk drsko cereci se narodu u oci!!!cirkus balkanski!alisreca pa kadtad pokradeno se mora vratiti i u zatvore moraju ici!!21 vijek zahtijeva ne mogu se izvuci niti sakriti a legalizovati sa lopovima u pravosudju gruntovnici poreskoj itd itd nece proci ece moci!!!!!

Name

Sarovic

26.04.2021 14:07

I Borenovic. Ovi imaju iskorak, i samim tim pomak vise.

ODGOVORITE
Name

Jakov

26.04.2021 21:24

Prati oni prave sa bakirom? Jesu li oni izdali srpski dogovor u Srebrenici i vezali se sa durskovicem ili Dodik?

Name

Boki

26.04.2021 14:19

Bravo Kruniću, 100% si u pravu.

ODGOVORITE
Name

Bilećanin

26.04.2021 15:42

Svaka čast Ljubiša. Poseban pozdrav.

ODGOVORITE
Name

X

26.04.2021 17:22

Oni su i sa oricem naserom naprvai.i koaliciju zarad stolica, plata a i da ih niko ne dira.

ODGOVORITE