Preminula djevojka u kovid ambulanti u Kraljevu

U kovid ambulanti u Kraljevu, danas je preminula devojka stara 24 godine.

Srbija 10.04.2021 | 13:13
Preminula djevojka u kovid ambulanti u Kraljevu

Kako prenose mediji, nju su pratioci doveli u ambulantu kako bi se testirala, jer je nekoliko dana imala visoku temperaturu. Ali, u jednom trenutku je kolabirala, i lekari nisu uspeli da je reanimiraju.

Mirjana Krčevinac, direktorka Doma zdravlja u Kraljevu, potvrdila je da se danas dogodio tragičan slučaj u kovid ambulanti.

"Devojka stara 24 godine je u pratnji pratioca, jer je bolovala od cerbralne paralize i bila je vezana za invalidska kolica, došla kako bi se testirala. Ona je već nekoliko dana imala visoku temperaturu. Antigenski test je pokazao da je negativna, pa je urađen PCR test. Odmah nakon toga njoj se slošilo, kolabirala je i nažalost naši lekari nisu mogli da je spasu, iako su sve učinili", rekla je Krčevinac.

Ona kaže da će se nakon analize PCR testa znati da li je devojka bila zaražena korona virusom. Krčevinac kaže da je ovaj slučaj ogroman stres i za porodicu i za zaposlene u kovid ambulanti.

Direktorka Doma zdravlja je rekla da se devojka prvi put danas javila, kako bi se testirala na korona virus.

(B92) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jesen u mom stomaku

10.04.2021 14:39

A sta ste sve preduzeli? Bagra s kupljenim diplomama a vi narode sedite i cutite....sta ima veze, umiru i u Francuskoj ?

ODGOVORITE
Name

Zijad

11.04.2021 07:38

Pa majka mu stara zar niko ne umire od srcanog udara,raka i drugih stotinu bolesti samo umiru od ove gripe koju su nazvali korona.Satanisti i pedofili vladaju svijetom.

ODGOVORITE