Преминула дјевојка у ковид амбуланти у Краљеву

У ковид амбуланти у Краљеву, данас је преминула девојка стара 24 године.

Србија 10.04.2021 | 13:13
Преминула дјевојка у ковид амбуланти у Краљеву

Како преносе медији, њу су пратиоци довели у амбуланту како би се тестирала, јер је неколико дана имала високу температуру. Али, у једном тренутку је колабирала, и лекари нису успели да је реанимирају.

Мирјана Крчевинац, директорка Дома здравља у Краљеву, потврдила је да се данас догодио трагичан случај у ковид амбуланти.

"Девојка стара 24 године је у пратњи пратиоца, јер је боловала од цербралне парализе и била је везана за инвалидска колица, дошла како би се тестирала. Она је већ неколико дана имала високу температуру. Антигенски тест је показао да је негативна, па је урађен ПЦР тест. Одмах након тога њој се слошило, колабирала је и нажалост наши лекари нису могли да је спасу, иако су све учинили", рекла је Крчевинац.

Она каже да ће се након анализе ПЦР теста знати да ли је девојка била заражена корона вирусом. Крчевинац каже да је овај случај огроман стрес и за породицу и за запослене у ковид амбуланти.

Директорка Дома здравља је рекла да се девојка први пут данас јавила, како би се тестирала на корона вирус.

(Б92) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јесен у мом стомаку

10.04.2021 14:39

А ста сте све предузели? Багра с купљеним дипломама а ви народе седите и цутите....ста има везе, умиру и у Француској ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зијад

11.04.2021 07:38

Па мајка му стара зар нико не умире од срцаног удара,рака и других стотину болести само умиру од ове грипе коју су назвали корона.Сатанисти и педофили владају свијетом.

ОДГОВОРИТЕ