Crveni komitet SNSD hoće poslušne poljoprivrednike

„To je takvo poniženje za poljoprivrednike u RS da se i pored hiljada kvadrata prostora u institucijama RS oni pozivaju u Centralni komitet SNSD“, istakao je Stanić.

Republika Srpska 26.02.2021 | 12:16
Crveni komitet SNSD hoće poslušne poljoprivrednike

-Aktuelnoj vlasti u Republici Srpskoj nije bilo dovoljno što su ove godine prevarili poljoprivrednike, pa ih još dodatno ponižavaju pozivom na razgovore u stranačkim prostorijama SNSD, izjavio je Miladin Stanić, šef Кluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

Stanić navodi da je cilj organizovanja ovakvog sastanak ušutkavanje opravdanog bunta poljoprivrednih proizvođača koji su se zbog nebrige vlasti našli u teškoj situaciji.

„Izvršni komitet SNSD je na ovaj sastanak pozvao samo poslušne i ljude odane SNSD-u kako bi se ušutkali svi poljoprivrednici, jer oni dobro znaju da su ih prevarili po mnogim pitanjima, a pogotovo s nivoom podsticaja, koji su ove godine daleko lošije nego u Federaciji BiH“, kazao je on.

Stanić tvrdi da u svim nevladinim organizacijama SNSD ima svoje ljude čiji je zadatak da sprovode slijepe politike ove stranke.

„To je takvo poniženje za poljoprivrednike u RS da se i pored hiljada kvadrata prostora u institucijama RS oni pozivaju u Centralni komitet SNSD“, istakao je Stanić.

On kaže da je ovakvo ponašanje vrhunac bezobrazluka SNSD-a i njihovih ljudi u vlasti u Replici Srpskoj i nivou Bosne i Hercegovine i još jedna prevara na račun poljoprivrednika.

„Oni su RS dotjerali do prosjačkog štapa i više ništa ozbiljno nemaju ponuditi  poljoprivrednicima i građanima, osim laži i prevara poput ovog dolaska u Centralni komitet SNSD“, poručio je Stanić.

(BN) 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

prnjavor

26.02.2021 11:45

Bravo Stanicu,ugledni i pametni covjece! Udri bagru ,nedaj da ponizavaju jadne poljoprivrednike.

ODGOVORITE
Name

Xx

26.02.2021 12:06

Oni su patriote i jedini imaju pravo na unistavanje RS za koju su dali zivote najbolji sinovi srpskog naroda. Oni imaju pravo da tjeraju mlade i obrazovane ljude RS jer su najvise glasiva osvojili na izboruma (pokrali). Zasto da ne pozovu i poljoprivrednike u komitet i da im odrze lekciju da se ne bune. Oni su sve najgore sto je moglo snaci ovaj narod!

ODGOVORITE
Name

Simbolika

26.02.2021 14:41

Nakon pada diktatorskog režima ovoj ulici dati ime Šilerova.

Name

Re Simbolika

26.02.2021 23:08

Bas tako,tu se okupljaju najveci kriminalci.

Name

Dok Holidej

26.02.2021 12:10

PA AKO SU TO POSLUŠNI POLJOPRIVREDNICI VJEROVATNO IH ZOVU U TAJ KOMITET POŠTO TU ZADOVOLJAVAJU HIGIJENSKI USLOVI , POJILICE HRANILICE LIGA BOKSOVI IZĐUBRAVANJE ITD . ALI POSTAVLJA SE PITANJE ŠTA SA OVIM NEPOSLUŠNIM I NEPODKUPLJIVIM KAKO ĆE ONI PROĆI.

ODGOVORITE
Name

Re

26.02.2021 23:11

Sa neposlusnim i nepotkupljivim ce se posebno obracunati.Ima diktator svoje kriminalce i batinase koji su za to zaduzeni.

Name

ROBINSON

26.02.2021 12:16

TAKO SU U SNSD ISLI RADNICI ZELWZNICA I BORCI,POPILI PONEKO PIVO I SADA CRKAVAJU U BJEDI I SIROMASTVU.AKO POLJOOEIVREDNICI HOCE DA IM SOANU GACE DO ZEMLJE NEKA IDU.VALJDA SU MUDRIJI OD OVIH PRETHIDNIH.

ODGOVORITE
Name

Ratnik

26.02.2021 12:20

Sad će burle da potkupi par glavnih bukadžija i lepo obeća kule i gradove a na kraju dobiće od šake do lakta.Kao i sa boračkom organizacijom.

ODGOVORITE
Name

Dijana!

26.02.2021 12:52

Jes' nam lijepo! ...svi misle mi komunisti,a mi bagerima tovarimo...!...još nas čuvaju!

ODGOVORITE
Name

Goran

26.02.2021 13:56

Ja tu ne vidim problem, vladajuća porodica ruši konkurenciju u poljoprivredi jer su sve pare podelili sami sebi kao podsticaj. Sicilija!

ODGOVORITE