Црвени комитет СНСД хоће послушне пољопривреднике

„То је такво понижење за пољопривреднике у РС да се и поред хиљада квадрата простора у институцијама РС они позивају у Централни комитет СНСД“, истакао је Станић.

Република Српска 26.02.2021 | 12:16
Црвени комитет СНСД хоће послушне пољопривреднике

-Актуелној власти у Републици Српској није било довољно што су ове године преварили пољопривреднике, па их још додатно понижавају позивом на разговоре у страначким просторијама СНСД, изјавио је Миладин Станић, шеф Клуба посланика СДС у Народној скупштини Републике Српске. 

Станић наводи да је циљ организовања оваквог састанак ушуткавање оправданог бунта пољопривредних произвођача који су се због небриге власти нашли у тешкој ситуацији.

„Извршни комитет СНСД је на овај састанак позвао само послушне и људе одане СНСД-у како би се ушуткали сви пољопривредници, јер они добро знају да су их преварили по многим питањима, а поготово с нивоом подстицаја, који су ове године далеко лошије него у Федерацији БиХ“, казао је он.

Станић тврди да у свим невладиним организацијама СНСД има своје људе чији је задатак да спроводе слијепе политике ове странке.

„То је такво понижење за пољопривреднике у РС да се и поред хиљада квадрата простора у институцијама РС они позивају у Централни комитет СНСД“, истакао је Станић.

Он каже да је овакво понашање врхунац безобразлука СНСД-а и њихових људи у власти у Реплици Српској и нивоу Босне и Херцеговине и још једна превара на рачун пољопривредника.

„Они су РС дотјерали до просјачког штапа и више ништа озбиљно немају понудити  пољопривредницима и грађанима, осим лажи и превара попут овог доласка у Централни комитет СНСД“, поручио је Станић.

(БН) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

прњавор

26.02.2021 11:45

Браво Станицу,угледни и паметни цовјеце! Удри багру ,недај да понизавају јадне пољопривреднике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

26.02.2021 12:06

Они су патриоте и једини имају право на униставање РС за коју су дали зивоте најбољи синови српског народа. Они имају право да тјерају младе и образоване људе РС јер су највисе гласива освојили на изборума (покрали). Засто да не позову и пољопривреднике у комитет и да им одрзе лекцију да се не буне. Они су све најгоре сто је могло снаци овај народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симболика

26.02.2021 14:41

Након пада диктаторског режима овој улици дати име Шилерова.

Name

Ре Симболика

26.02.2021 23:08

Бас тако,ту се окупљају највеци криминалци.

Name

Док Холидеј

26.02.2021 12:10

ПА АКО СУ ТО ПОСЛУШНИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ВЈЕРОВАТНО ИХ ЗОВУ У ТАЈ КОМИТЕТ ПОШТО ТУ ЗАДОВОЉАВАЈУ ХИГИЈЕНСКИ УСЛОВИ , ПОЈИЛИЦЕ ХРАНИЛИЦЕ ЛИГА БОКСОВИ ИЗЂУБРАВАЊЕ ИТД . АЛИ ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ ШТА СА ОВИМ НЕПОСЛУШНИМ И НЕПОДКУПЉИВИМ КАКО ЋЕ ОНИ ПРОЋИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.02.2021 23:11

Са непослусним и непоткупљивим це се посебно обрацунати.Има диктатор своје криминалце и батинасе који су за то задузени.

Name

РОБИНСОН

26.02.2021 12:16

ТАКО СУ У СНСД ИСЛИ РАДНИЦИ ЗЕЛWЗНИЦА И БОРЦИ,ПОПИЛИ ПОНЕКО ПИВО И САДА ЦРКАВАЈУ У БЈЕДИ И СИРОМАСТВУ.АКО ПОЉООЕИВРЕДНИЦИ ХОЦЕ ДА ИМ СОАНУ ГАЦЕ ДО ЗЕМЉЕ НЕКА ИДУ.ВАЉДА СУ МУДРИЈИ ОД ОВИХ ПРЕТХИДНИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратник

26.02.2021 12:20

Сад ће бурле да поткупи пар главних букаџија и лепо обећа куле и градове а на крају добиће од шаке до лакта.Као и са борачком организацијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана!

26.02.2021 12:52

Јес' нам лијепо! ...сви мисле ми комунисти,а ми багерима товаримо...!...још нас чувају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

26.02.2021 13:56

Ја ту не видим проблем, владајућа породица руши конкуренцију у пољопривреди јер су све паре поделили сами себи као подстицај. Сицилија!

ОДГОВОРИТЕ