Za prvi rođendan sinu – roleks od 34.000 evra!

Dok većina beba za prvi rođendan dobija poklone poput tricikla, igrački koje se guraju, „bazene“ sa lopticama, izgleda da će sin boksera Amira Kana moći da kaže koliko je sati jer će postati vlasnik roleksa. I to ne verziju za bebe već pravi, pravcati roleks vredan 34.000 evra.

Zanimljivosti 09.02.2021 | 16:46
Za prvi rođendan sinu – roleks od 34.000 evra!

Amir Kan, 34-godišnji bokser i najmlađi britanski osvajač olimpijskog odličja, na Instagramu je otkrio koji poklon priprema sinu Muhamedu Zavijaru za rođendan, 22. februara.

Kupio sam mom malom dečaku prvi rođendanski poklon. Njegova kolekcija satova mora od početka da bude fenomenalna“, napisao je Amir na Instagramu.

U prvo vreme, sasvim sigurno, od malenog Muhameda niko neće očekivati da kaže koliko je sati niti da ga nosi jer je u pitanju model za odrasle.

Mala je verovatnoća i da mu se poklon svidi, ali će pravu vrednost poklona shvatiti i umeti da ceni kada bude stariji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amir Khan (@amirkingkhan)

Sat košta oko 30.000 funti, to jest nešto više od 34.000 evra, što je mnogo više od sume koju roditelji namenjuju za prvi rođendanski poklon.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pomozi

09.02.2021 16:44

Boze,kakva bahatost.Neka su djeca ziva i zdrava.Zna li on uopste koliko je sirotinje na ovom bijelom svijetu i gladne djece?Nije ni cudo sto sve polako odlazi u propast.

ODGOVORITE