Tokom dana oblačno vrijeme sa padavinama

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom u većini predjela i dnevnom temperaturom od četiri do 11 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 30.12.2020 | 09:29
Tokom dana oblačno vrijeme sa padavinama

Ujutru će biti oblačno sa kišom, na jugu mjestimično sa pljuskovima i grmljavinom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana će se u većini predjela zadržati oblačno vrijeme sa kišom, obilnijom u južnim i jugozapadnim predjelima, koja se može zadržati do noći. Na planinama se očekuje provijavanje susnježice i snijega.

Uveče će doći do slabljenja i prestanka padavina u sjevernim predjelima.

Duvaće slab do umjeren južni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus dva, Han Pijesak i Čemerno tri, Sokolac, Višegrad, Tuzla i Zenica četiri, Foča, Srebrenica, Bihać i Ivan sedlo pet, Banjaluka, Doboj, Gacko, Zvornik, Gradačac i Livno šest, Nevesinje, Mrkonjić Grad i Drvar sedam, Sarajevo osam, Bugojno devet, Bijeljina 10, Mostar 11, Trebinje 12, te Neum 16 stepeni Celzijusovih.

Padavine u protekla 24 časa: Nevesinje 33, Čemerno 32, Gacko 31, Кalinovik 22, Bileća 20, Mrkonjić Grad 19 litara po metru kvadratnom. 

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar