Snima se serija inspirisana ubistvom pevačice, evo ko tumači glavne uloge!

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije "Pevačica", a njen deo će biti mnoge zvezde.

Zabava 07.08.2020 | 16:32
Snima se serija inspirisana ubistvom pevačice, evo ko tumači glavne uloge!

Svekrvu ubijene pevačice tumačiće navodno Nataša Ninković. Pored toga spekuliše se i o ostalim glumcima koji će se pojaviti, a mlada zvezda koja je povrdila učešće je Milica Pavlović.

Milica je pre nekoliko dana otkrila da je veoma uzbuđena zbog snimanja.

- Iskreno, sada kada je informacija o seriji “Pevačica” postala javna osećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali i postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa vanserijskim Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika već odlično znaju kada sam ja u pitanju da ako sam se nečeg prihvatila, onda sam rešena da idem do kraja - rekla je Pavlovićeva.

Izvor: Kurir.rs/ Informer Foto: ATA images/ printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Gdje

07.08.2020 21:56

Natasa da glumi svekrvu od pokojne Jece.Tako lepa zena.A gledajte ovu kao plast sena.

ODGOVORITE