Izgradio trospratnu kuću u obliku fotoaparata! (VIDEO)

Indijac Ravi Hongal, 49-godišnji profesionalni fotograf iz Belgauma u Indiji, smislio je ztaista neobičan i znaimljiv način da iskaže ljubav prema fotografiji i foto umetnosti. Tako što je izgradio trospratnu vilu u obliku foto kamere( foto aparata).

Zanimljivosti 06.08.2020 | 17:45
Izgradio trospratnu kuću u obliku fotoaparata! (VIDEO)

Indijanac je toliko opsjednut fotografijom da je čak svoja tri sina imenovao po brendovima fotoaparata - Canon, Nikon i Epson Pa je tako se odlučio kako smo rekli i da izgradi kuću trospratnu vilu u obliku džinovkse foto kamere (fotoaparata).

Nakon što je imenovao svoja tri sina nakon nekih od najslavnijih marki fotoaparata u povijesti fotografije, Ravi je nedavno potrošio oko 95.000 dolara na impresivnu trospratnicu oblikovanu u vintage kameru, zajedno s prozorima u obliku objektiva, fleš lampom, pa čak i džinovskom SD karticom!

Prema lokalnom novinskom blogu All About Belgaum, Ravi Hongal je opsednut fotografijom bio još od detinjstva. Nije bio najbolji student, ali uvek se družio s kamerama Pentaxa i Zenita. I tada kao student je imao je želju i bio sigiran da od fotografisanja može da se živi .Tako je svoju foto radnju nazvao supruzi Rani.

Tada, kako su mu se rodila tri sina, on je  osećao potrebu da pokaže svoju strast prema fotografiji tako što ih je imenovao po poznatim robnim (foto) markama.

No da bi Ravijeva opsesija fotografijom bila što očiglednija on se odlučio je da na to stavi "šlag na tortu" kao potpun prikaz koliko obožava fotografiju tako da je svoju trospratnu kuću dizajnirao kao džinovsku sivu kameru

Njegova  zanimljiva i noebična  "kamera kuća" sadrži sve vrste elemenata vezanih za fotografije, poput objektiva, džinovske bljeskalice fotoaparata , SD kartica,  čak i nekoliko filmskih rola, kao i imena njegovih sinova (poznatih foto brendova) - Canon, Nikon i Epson.

Kako ta trospratna vila izgleda pogledajte u videu koji sledi:

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar