Poništeni izbori u Šapcu: SNS - to je skandal!

Srpska napredna stranka u Šapcu ocijenila je da je odluka Gradske komisije da poništi izbore u tom gradu skandalozna i da je donijeta po nalogu Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, koji žele da zadrže vlast uprkos izbornoj volji građana.

Srbija 25.06.2020 | 10:55
Poništeni izbori u Šapcu: SNS - to je skandal!

SNS navodi da je u Šapcu u toku najsramnija krađa i prekrajanje izborne volje građana i ističu da će braniti glas naroda svim pravnim sredstvima.

Ta stranka će se prvo žaliti Upravnom sudu, od koga, kako navode, očekuju da zaštiti izbornu volju glasača i spriječi krađu glasova.
Navode da niko od domaćih i stranih posmatrača nije imao ni jednu jedinu primjedbu na tok izbora u Šapcu, kao i da su članovi biračkih odbora iz Zelenovićeve stranke potpisali zapisnike, među kojima je od 100 zapisnika postojala primjedba na samo jedno biračko mjesto.

Ističu da je predsjednik GIK Budimir Pavlović odgovoran jer po prijemu izbornog materijala sa biračkih mjesta u Šapcu nije utvrdio rezultate izbora u roku od 24 časa, čime je počinio krivično djelo zloupotrebe službenog položaja iz člana 359 stav jedan krivičnog zakonika.

(Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ivica dačić

25.06.2020 09:02

Zar neko može i pomisliti da neko vara na izbprima.Kakva gnusna laž. Ovdje žive samo pošteni i pravi lažovi i oni to sebi ne bi nikada dozvolili.Zar ne?

ODGOVORITE
Name

Komunista

25.06.2020 09:26

To je dogovor, moraju i malom Ivici pioniru nešto ostaviti, zato je i Lavrov dolazio. Eeee, samo da vaskrsnu Josip Radni i drug Sloba ispod kruške... a tek Goli otok...eee...naše sreće..

ODGOVORITE
Name

Info

25.06.2020 09:44

A sta mislis ko busi rupu da Taci ode u hag? Sinko.. nije slobo pustio 2000ubica iz zatvora vec kostunicini i tadicevi. Ukucaj velja ilic o borisu tadicu i putinu.....

Name

Mali pionir

25.06.2020 12:58

To onaj Velja Ilić stari DB-ovac...?

ODGOVORITE