Поништени избори у Шапцу: СНС - то је скандал!

Српска напредна странка у Шапцу оцијенила је да је одлука Градске комисије да поништи изборе у том граду скандалозна и да је донијета по налогу Душана Петровића и Небојше Зеленовића, који желе да задрже власт упркос изборној вољи грађана.

Србија 25.06.2020 | 10:55
Поништени избори у Шапцу: СНС - то је скандал!

СНС наводи да је у Шапцу у току најсрамнија крађа и прекрајање изборне воље грађана и истичу да ће бранити глас народа свим правним средствима.

Та странка ће се прво жалити Управном суду, од кога, како наводе, очекују да заштити изборну вољу гласача и спријечи крађу гласова.
Наводе да нико од домаћих и страних посматрача није имао ни једну једину примједбу на ток избора у Шапцу, као и да су чланови бирачких одбора из Зеленовићеве странке потписали записнике, међу којима је од 100 записника постојала примједба на само једно бирачко мјесто.

Истичу да је предсједник ГИК Будимир Павловић одговоран јер по пријему изборног материјала са бирачких мјеста у Шапцу није утврдио резултате избора у року од 24 часа, чиме је починио кривично дјело злоупотребе службеног положаја из члана 359 став један кривичног законика.

(Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ивица дачић

25.06.2020 09:02

Зар неко може и помислити да неко вара на избприма.Каква гнусна лаж. Овдје живе само поштени и прави лажови и они то себи не би никада дозволили.Зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комуниста

25.06.2020 09:26

То је договор, морају и малом Ивици пиониру нешто оставити, зато је и Лавров долазио. Ееее, само да васкрсну Јосип Радни и друг Слоба испод крушке... а тек Голи оток...еее...наше среће..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инфо

25.06.2020 09:44

А ста мислис ко буси рупу да Таци оде у хаг? Синко.. није слобо пустио 2000убица из затвора вец костуницини и тадицеви. Укуцај веља илиц о борису тадицу и путину.....

Name

Мали пионир

25.06.2020 12:58

То онај Веља Илић стари ДБ-овац...?

ОДГОВОРИТЕ