"Sjećanje na Branislava Garića trajaće vječno"

Delegacija Srpske demokratske stranke koju su predvodili Sreten Telebak, predsjednikom Gradskog odbora SDS Doboj i Slavko Garić, član Glavnog odbora SDS-a , položila je danas vijence na grob nekadašnjeg potpredsjednika SDS-a Branislava Garića povodom 11 godina od njegovog ubistva.

Republika Srpska 26.04.2020 | 13:31
"Sjećanje na Branislava Garića trajaće vječno"

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović kazao je da su ubistvo Branislava Garića i sraman sudski proces koji je uslijedio nakon ubistva protiv Rajka Savića, direktnog izvršioca ubistva, pokazali sve manjkavosti našeg pravosudnog sistema koji je dozvolio da ovo svirepo ubistvo prođe nekažnjeno i da pravda ne bude zadovoljena.

„Branislav Garić je bio istaknuti funkcioner Srpske demokratske stranke i siguran sam da bi njegova energija i posvećenost danas bila od velike koristi i Srpskoj demokratskoj stranci i Republici Srpskoj. Svi koji su poznavali Branislava znaju koliko je bio značajna politička figura u Doboju i Republici Srpskoj“, istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović. 

Šarović je istakao da će sjećanje na Branislava Garića biti trajno i da je zadatak svih članova Srpske demokratske stranke da pamte njegovu energiju i ogromnu želju da svojim radom doprinese razvoju Doboja i Republike Srpske. 

Branislav Garić ubijen je na današnji dan, 26. aprila 2009. godine, oko 13.00 časova iz vatrenog oružja u prostorijama Opštinskog odbora SDS-a u Doboju.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Apis

26.04.2020 12:18

A gdje su Jerinic i Obren, odjednom su zaboravili čovjeka bez kojeg bi bili niko i ništa u scojim bijednim životima. Treba sa se zapitamo!

ODGOVORITE
Name

РЕАЛНО

26.04.2020 12:46

Били су Омер и распоп Борис дан-два прије.Не знам како имају образа и морала удбаши и издајници уопште доћи човјеку на гроб?

Name

oo7

26.04.2020 12:49

A gdje je ubica???Možda je i ozdravio???

Name

Realno

26.04.2020 13:30

Naslov vam je previše bombastično optimističan. Sjećaće ga se vječno samo porodica, za ostale sumnjam. Pa ,Tita su zaboravili , a ne ... Da niste objavili članak ni ja se ne bih sjetio , a po količini komentara vidim da ga se ostali "baš sjećaju".

ODGOVORITE
Name

Рв

26.04.2020 13:34

А ко је овај Рако Савић? Зар је баш толико моћан да убије подпредсједника СДС и не одговара ни један једини дан?

ODGOVORITE
Name

Re PB

26.04.2020 14:05

Bolje da si pitao u cijoj je stranci? Mozda bi tada sve znao

Name

AKTIVISTA

26.04.2020 16:48

Počivaj umiru raba božijeg. Laka ti crna zemlj, dobri čovječe. I veliki pozdrav za velikog Sretena Telebaka. Naprijed zgazi te izdajice roda srpskog popke u oktobru. Vodi SDS ka nekada željeznice i siguran dobitak POBJEDA.

ODGOVORITE