Romana našla svoju sreću sa Italijanom!

Romana Panić je oko godinu dana u vezi s biznismenom iz Italije, a na njegov predlog je nedavno spakovala kofere i preselila se u ovu zemlju.

Zabava 02.11.2019 | 11:00
Romana našla svoju sreću sa Italijanom!
Romana već godinama pokušava da od javnosti sakrije svoj ljubavni status, pa nikada nije željela da odgovara na gradske priče kada su je povezivali sa mnogim muškarcima sa javne scene Srbije.

Nikada nije željela da potvrdi vezu ni sa jednim muškarcem osim sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim je bila nekoliko godina u ljubavi, a potom se on oženio glumicom Nikoletom Karom.

Romana je konačno pronašla svoju sreću u Italijanu sa kojim je skoro godinu dana u emotivnoj vezi, te je zbog ove ljubavi spakovala kofere i preselila se u Italiju.- Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - otkrio je izvor blizak pevačici.

- Romana ne želi da eksponira ovu vezu u javnosti, zato i ne priča o tome, niti bilo gdje objavljuje fotografije sa svojim izabranikom. Konačno je pronašla mir i sreću i ne želi da joj bilo ko to pokvari - dodao je izvor, a koliko joj je lepo u Italiji, najbolje pokazuju fotografije koje Romana objavljuje na društvenoj mreži Instagram, dok osmeh s lica ne skida."Samo nam je ljubav potrebna", napisala je pevačica u opisu jedne fotografaije koju je podelila na Instagramu na kojoj je u zagrljaju muškarca kome je sakrila lice, a fotka je nastala za "Dan zaljubljenih".

Izvor:Kurir.rs, Foto: Printscreen Instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar