Kirijos napao i Kukuškina!

Seti se kako sam te počistio u Dubaiju! Australijanac Nik Kirijos ne prestaje sa sukobima ni kada je na odmoru na Bahamima.

Tenis 21.07.2019 | 19:05
Kirijos napao i Kukuškina!
Teniser koji je na Vimbldonu takmičenje završio u drugom kolu posle poraza od Rafaela Nadala, sada je ušao u sukob na društvenim mrežama sa još jednim teniserom.

Ovog puta na njegom nišanu nisu Novak Đoković i Rafael Nadal, koje je najviše puta napadao verbalno, nego Kazahstanac Mihail Kukuškin.

Na Instagram profilu ATP nedavno je postavljeno pitanje posetiocima a tiče se upotrebe servisa "ispod ruke", nešto što je Kirijos često radio i ove sezone.

Kukuškin je odgovorio da nije za to i to je pokazao svojim sledbenicima, što je iznerviralo Kirijosa koji je to shvatio kao povod za raspravu.

"Ne brini se, momče, nisam imao potrebe tako da serviram kad sam te počistio u Dubaiju!", napisao je Kirijos.

Kukuškin je našao za shodno da mu objasni svoju poziciju.

"To je bio moj odgovor na servis uopšte, nevezano za tebe. Nema potrebe da budeš grub prema drugima bez razloga", napisao je Kukuškin.

Kirijos se nije zadržao na tome.

"Nisam siguran da je podsetiti nekog na meč nešto grubo. Samo sam izrekao svoje mišljenje o našem meču i upotrebi servisa ispod ruke", poručio mu je Australijanac.

Na Vimbldonu je tokom meča pogodio Nadala lopticom u grudi da bi posle meča rekao.

"Što bih mu se izvinio? Ima toliko Grend slemova, ko zna koliko novca na bankovnom računu? Mislim da može da prihvati da ga neko pogodi u grudi. Neću mu se izvinjavati. Gađao sam ga, želeo sam da ga pogodim posred grudi", rekao je tada Kirijos.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PRAVI

21.07.2019 19:39

IDIOT.

ODGOVORITE