Киријос напао и Кукушкина!

Сети се како сам те почистио у Дубаију! Аустралијанац Ник Киријос не престаје са сукобима ни када је на одмору на Бахамима.

Тенис 21.07.2019 | 19:05
Киријос напао и Кукушкина!
Тенисер који је на Вимблдону такмичење завршио у другом колу после пораза од Рафаела Надала, сада је ушао у сукоб на друштвеним мрежама са још једним тенисером.

Овог пута на његом нишану нису Новак Ђоковић и Рафаел Надал, које је највише пута нападао вербално, него Казахстанац Михаил Кукушкин.

На Инстаграм профилу АТП недавно је постављено питање посетиоцима а тиче се употребе сервиса "испод руке", нешто што је Киријос често радио и ове сезоне.

Кукушкин је одговорио да није за то и то је показао својим следбеницима, што је изнервирало Киријоса који је то схватио као повод за расправу.

"Не брини се, момче, нисам имао потребе тако да сервирам кад сам те почистио у Дубаију!", написао је Киријос.

Кукушкин је нашао за сходно да му објасни своју позицију.

"То је био мој одговор на сервис уопште, невезано за тебе. Нема потребе да будеш груб према другима без разлога", написао је Кукушкин.

Киријос се није задржао на томе.

"Нисам сигуран да је подсетити неког на меч нешто грубо. Само сам изрекао своје мишљење о нашем мечу и употреби сервиса испод руке", поручио му је Аустралијанац.

На Вимблдону је током меча погодио Надала лоптицом у груди да би после меча рекао.

"Што бих му се извинио? Има толико Гренд слемова, ко зна колико новца на банковном рачуну? Мислим да може да прихвати да га неко погоди у груди. Нећу му се извињавати. Гађао сам га, желео сам да га погодим посред груди", рекао је тада Киријос.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПРАВИ

21.07.2019 17:39

ИДИОТ.

ОДГОВОРИТЕ