Video: Ljutite Zlatana?! E, sad ćete da vidite!

Amerikanci: Vela je najbolji igrač MLS lige! Ibra: Pridrži mi ovo! Het-trik neverovatnog Zlatana u gradskom derbiju Los Anđelesa.

Fudbal 20.07.2019 | 12:26
Video: Ljutite Zlatana?! E, sad ćete da vidite!
Direktan okršaj za zvanje najboljeg u MLS ligi. Statistika govori u ime Karlosa Vele, koji je u uvodnih 19 mečeva postigao 19 golova. Ali Zlatan Ibrahimović nikome ne priznaje da je bolji. I noćas je to u lice objasnio Meksikancu. Uoči velikog gradskog derbija Los Anđelesa komična rasprava sa novinarima, a tokom same igre: dva gola Vele i het-trik Ibre, tek da se zna ko je ko!

Ibrahimovićev Los Anđeles Galaksi tako je savladao Los Anđeles FC sa 3:2, a Zlatan je  dokazao da nije jak samo na rečima. A na njima je posebno jak, pa se pred meč povela velika rasprava povodom Ibrinogintervjua. Ovako je to izgledalo…

Novinar: Kažete da ste vi najbolji igrač u MLS ligi?
Ibrahimović: Da.
Novinar: Postoji još jedan igrač u drugom Los Anđelesu, Larlos Vela. Trenutno ima 19 golova i 12 asistencija, i njegov tim je ispred vašeg u MLS ligi. Da li i dalje smatrate da ste najbolji igrač lige?
Ibrahimović: Daleko najbolji. Koliko mu je godina?
Novinar: Karlos Vela ima 29 godina.
Ibrahimović: Na vrhuncu dakle, ima 29 godina i igra u MLS ligi? Sa 29 godina, gde sam ja bio?
Novinar: U Evropi.
Ibrahimović: Tačno. Velika razlika.

A onda sama utakmica. Karlos Vela postiže prvi i poslednji gol na meču. Ibrahimović između tri komada ga Galaksijevu pobedu od 3:2. Drugi je bio baš u Ibrinom stilu. Mašina.Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar