Milosavljević: Jaka smo ekipa, ali jaki su i rivali!

Košarkaš Srbije poručio da reprezentacija na Svetskom prvenstvu u Kini neće kalkulisati i da će tim igrati požrtvovano i borbeno na svakom meču.

Košarka 20.07.2019 | 08:57
Milosavljević: Jaka smo ekipa, ali jaki su i rivali!
Dragan Milosavljević očekuje žestoku bitku na Mundobasketu u Kini ovog leta i napominje da će Srbija morati da pruži maksimum na svakom meču.

"Uvek imamo najviše ciljeve, svake godine je cilj medalja. Biće teško, bez obzira što svi pričaju da su se konačno svi igrači odazvali. Sigurno da nam to daje dodatni pritisak, ali igramo bez kalkulacija kao što je bilo i svih ovih godina. Nije bitno da li je pripremna utakmica, trening, polufinale, finale. Sve će se igrati maksimalno požrtvovano i borbeno", rekao je Milosavljević nakon okupljanja ekipe pred početak priprema za Mundobasket.

Srpski bek je istakao da Srbija ima jaku ekipu i još jednom je podsetio na atmosferu koja vlada u timu.

"Znamo zašto smo ovde. Imamo stvarno lepu hemiju i atmosferu u ekipi. Veliki kvalitet je to što su igrači koji nisu bili ranijih godina sada tu, mnogi igrači su napredovali kako u NBA tako i u Evropi. Stvarno imamo jaku ekipu, ali takmičenje će biti jako teško. Ima jako dobrih reprezentacija. Videćemo, mnogo stvari su tu bitan faktor. Ono što je sigurno je to što ćemo maksimalno da odradimo taj fizičkim deo priprema na Kopaoniku", rekao je Milosaljević.

Košarkaš Unikahe osvrnuo se i na rivale u grupi D, gde će Srbija igrati protiv reprezentacija Italije, Angole i Filipini.

"Neće biti kalkulacija. Svaka utakmica će se igrati maksimalno. Sigurno je da ćemo kroz grupu da dižemo formu. Kao što smo već rekli, ciljevi su najviši", zaključio je Milosavljević.

Svetsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 15. septembra u Kini.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar