KIN: Stanojević pobjegao sa dna tabele!

Druga prvenstvena pobeda za Peking Rene.

Fudbal 26.05.2019 | 09:35
KIN: Stanojević pobjegao sa dna tabele!
Važno slavlje za Peking Rene, koji sa klupe vodi srpski stučnjak Aleksandar Stanojević. Njegova ekipa došla je do vredna tri boda u okršaju Tjenđin Tedom, pa je uspela da pobegne iz opasne zone - 2:1 (1:0).

Domaćinu je ovo bilo tek drugo slavlje u sezoni, čime je prekinut niz od tri uzastopna poraza, ali i najvljene znatno bolje partije u nastavku sezone. Peking je odlično otvorio utakmicu i poveo golom Makete Diopa u četvrtom minutu, a kada je je sa druge strane isključen Liju Jang u 30. minutu, bilo je jasno da će gosti teško izbeći poraz. Na sve probleme im se nadovezao i autogol Ženga u 59. minutu.

Neizvesnost je donekle vraćena tek u završnici meča. Ačempong je u 76. minutu smanjio rezultat udarcem sa bele tačke, ali gosti nisu imali snage u potpunosti da se vrate u utakmicu.

Stanojevićev tim već u sredu očekuje meč tamošnje osmine finala FA kupa protiv favorizovanog Guongdžou Evergrandea, ali su daleko veća očekivanja od utakmice narednog vikenda kada će ugostiti Tjenđin Tanai na svom terenu.

KINA 1 - 11. kolo

Petak

Čungćing  -  Henan 0:0

Subota

Peking Rene - Tjenđin Teda 2:1 (1:0)
Hebei - Đengsu 3:2 (3:2)
Vuhan Zal - Tjenđin Ćuenđen 2:1 (1:0) 



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar