Zvezdaši ravnodušni: Najbolji smo u Srbiji!

Za razliku od većine ranijih derbija, ovaj put bez neke euforije u pobedničkom taboru.

Fudbal 26.04.2019 | 12:45
Zvezdaši ravnodušni: Najbolji smo u Srbiji!
Nisu bili previše euforični fudbaleri Crvene zvezde posle pobede nad "večitim rivalom" Partizanom (2:1), kojom su pobegli drugoplasiranom Radničkom na šest bodova razlike, dok od crno-belih sada imaju ogromnih 18 više.

Pred novinare su iz pobedničkog tabora prvi stali Marko Marin i Milan Borjan, a utisak je da su ova tri boda doživeli rutinski.

"Ušli smo agresivno u utakmicu sa željom da rešimo titulu i pobedom u derbiju pokažemo ko je najbolji u Srbiji. I pre ove utakmice smo bili sigurni i dominantni, zasluženo smo i sada pobedili", konstatovao je Marin posle 160. "večitog derbija".

Sjajni vezista je imao nekoliko energičnih reakcija tokom utakmice, bilo da je negodovao ili se radovao, a o samom osećaju na terenu je rekao:

"Nije bilo mnogo nervoze u našoj igri, kontrolisali smo dešavanja na terenu, bili puno bolji, dali gol iz čistog penala, a imali smo posle i šansu za treći...".

Često je tokom utakmice vodio duele sa nekadašjim saigračem iz Partizana, Sašom Zdjelarom. Na kraju je poraženi sportski pružio ruku i čestitao rivalu.

"Pa logično, mislim da su i oni svesni da smo bolji", zaključio je Marin.

Milan Borjan nije imao mnogo posla tokom utakmice. Gol je primio u 90. minutu iz penala.

"Teška utakmica, ali pokazali smo karakter i ova pobeda nam mnogo znači. Donosi nam veliku sigurnost pred naredne četiri utakmice, samo da nastavimo ovako", rekao je golman crveno-belih.

Sa konstatacijom da nije morao često da interveniše, samo je mogao da se složi.

"Nisam, ekipa je sjajno odradila posao".

Sporna situacija viđena je posle pogotka Partizana, kada se Borjan našao u klinču sa Rikardom.

"Ništa strašno, dobio sam udarac i vratio ga. Bože moj, život teče dalje", nije želeo da pridaje veliku važnost tom detalju.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar