Tokom dana razvedravanje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će prije podne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom poslijepodneva i dnevnu temperaturu od tri do 10 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 12.03.2019 | 08:05
Tokom dana razvedravanje
Ujutro će biti pretežno oblačno sa snijegom ili susnježicom u centralnim i istočnim krajevima i kišom mjestimično na jugu, a u Кrajini i sjevernim predjelima bez padavina i promjenljivo oblačno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana padavine će prestati uz djelimično razvedravanje u Hercegovini i sjevernim predjelima, pa će biti i sunčanih intervala, a do večeri se očekuje smanjenje oblačnosti i na istoku.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, u Hercegovini jaka bura sa olujnim udarima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Na području Trebinja, Mostara i Livna na snazi je narandžasti meteoalarm zbog mogućih udara sjevernog vjetra jačine od 55 do 70 kilometara na čas.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus 11, Čemerno minus pet, Han Pijesak minus četiri, Ivan sedlo minus tri, Gacko i Sokolac minus dva, Novi Grad, Mrkonjić Grad, Drvar i Sarajevo nula, Foča, Jajce, Livno i Tuzla jedan, Banjaluka, Prijedor, Višegrad, Zenica i Zvornik dva, Bijeljina, Brčko, Doboj, Bileća i Gradačac tri, Trebinje četiri, Mostar sedam i Neum osam stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar