Jokić: Tražiću od Melouna da igram pleja!

Nikola Jokić pričao je sa prestižnim američkim novinarom Vikom Lombardijem uoči svog nastupa na Ol-staru u Šarlotu.  Jokić ima savršen rođendanski poklon za Majkla Džordana! Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je neobično pitanje na Ol-staru.

Košarka 17.02.2019 | 19:10
Jokić: Tražiću od Melouna da igram pleja!
Jokić je drugi put na Ol-star vikendu, ali će prvi put nastupiti u meču svih zvezda.

"Nema tenzije. Svi su prijatelji, svi su super. Posle ćemo verovatno početi da jurimo jedni druge. Sjajno smo počeli sezonu i nastavili u tom ritmu pa sada imamo prilično dobar skor. Imamo težak raspored do kraja, svih 25 utakmica", kaže srpski centar. 

Jokić oseća razliku u odnosu javnosti i ostalih igrača prema njemu u Šarlotu u odnosu na Ol-star u Nju Orleansu 2017. 

"Da, oseća se razlika. Tada sam bio druga godina u ligi, niko me nije znao. Sada je malo drugačije. Pamtiću ovo celog života, i moja porodica će". 

Jokić uživa u Šarlotu među najboljim igračima sveta, a pre svega komunicirao je sa Nikolom Vučevićem. 

"On je moj zemljak. Super je biti među svim ovim momcima. Mislim da smo svi zaslužili. Nikad nisam igrao pa ću pokšati da se uklopim i pokušati da uradim ono što obično činim".

To znači da će možda biti i plejmejker. 

"Definitivno. Moraću da popričam sa Majkom (trener Meloun) o tome. Mora nešto da uradi u vezi s tim. Volim da pozivam napade i sve to". 

Jokić će igrati u ekipi Janisa Adetokumba. 

"Igrali smo jednom jedan protiv drugog u reprezentaciji. On je izuzetno talentovan, snažan, vodi odličan tim. Drago mi je što me on izabrao". 

Nagetsi će ove sezone konačno igrati plej-of, ali se već spekuliše i o napadu na završnicu. 

"Ako budemo tako razmišljali izgubićemo sto odsto. Moramo da se takmičimo, tako moramo da razmišljamo. Ako budemo mislili da ćemo pobediti lako ili da moramo pobediti, imaćemo problem jer će protivnik biti 100% spreman".

Jokić ima savršen rođendanski poklon za Majkla Džordana! Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je neobično pitanje na Ol-staru.

Najveće NBA zvezde su se ovog vikenda okupile u Šarlotu, a u nedelju će osim duela zvezda Istoka i Zapada biti i najbolji košarkaš svih vremena.

Naime, vlasnik lokalnih Hornetsa Majkl Džordan će u nedelju proslaviti 56. rođendan. Jokić zna šta će da mu pokloni.

"Konja. Ili jednu od mojih koza", rekao je Jokić.

Srpski košarkaš očekuje dobru zabavu na Ol-star meču, dok nije želeo da predviđa svoj rezultat u takmičenju u veštinama jer ima dosta bekova.

"Pokušaću da se zabavim, moraću da obaram protivnike jer će verovatno biti brži. U stvari, želim da igram protiv Luke. To bi bilo zabavno", rekao je Jokić.

Jokić će prvi put nastupiti u duelu najboljih igrača NBA i meču između Istoka i Zapada, gde je stigao zahvaljujući impresivnim partijama u redovima Denver Nagetsa, trenutno drugog tima Zapada.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar