Kakav peh za Batu Mirkovića!

Danilo Pantić propušta cele pripreme Partizana, fit do derbija! Pod ruku sa njim i Đorđe Ivanović!

Fudbal 05.02.2019 | 21:40
Kakav peh za Batu Mirkovića!
Hendikep situacija za stručni štab Partizana. Mada nije planiran za prodaju, odlazak Marka Jankovića u italijanski SPAL nametnuo je dilemu ko će zameniti na poziciji organizatora igre, a dodatna nevolja zaZorana Mirkovića i njegove saradnike je u saznanju da tokom celih priprema u Turskoj ne mogu da računaju na Danila Pantića i Đorđa Ivanovića, za koje se veruje da bi u kreaciji mogli da nadomeste izostanak reprezentativca Crne Gore.

Obojica su još u Beogradu zaradili povrede Ahilove tetive, a činjenica da nisu sanirane stvara problem struci, jer je do nastavka sezone i gostovanja u Bačkoj Palanci ostalo još samo 11 dana. Verovalo se da biPantić i Ivanović mogli bar u završnim danima boravka u Antaliji da uhvate zalet, međutim, sva je prilika da će kompletne dve sedmice, koliko je planirano da crno-beli budu u regiji Belek, provesti bez ijednog treninga sa ostatkom ekipe.

Na povrede tandema ofanzivaca uticala je promena podloge još u "Zemunelu", njihovo telo drugačije je reagovalo na prelazak sa standardnog na teren sa veštačkom travom, došlo do jakih upala, a van stroja su od kontrolnog meča sa Teleoptikom. I sve vreme boravka u Turskoj rade odvojeno od grupe, pod nadzorom kondiconih trenera Miše Filipovića i Aleksandra Tomića, uz brigu medicinskog tima.

Uključivanje u rad sa loptom značio bi i povećan rizik od obnavljanja povreda, a gruba procena je da bi za dve sedmice obojica trebalo da budu u trenažnom procesu. Ako je verovati prognozama, Pantić iIvanović propustiće uvodna dva prolećna kola (plus moraju da "uhvate" ekipu koja je prošla pripreme sa loptom), sa OFK Bačkom u gostima i novosadskim Proleterom kod kuće, ali biće spremni za 159. večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi, 27. februara.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar