Real u krizi: Prazne tribine, očajna igra, Ramos grmi na VAR!

Ne pamti se kada je trostruki uzastopni prvak Evrope, Real Madrid, izgledao ovako loše.

Fudbal 09.01.2019 | 15:00
Real u krizi: Prazne tribine, očajna igra, Ramos grmi na VAR!
Posle poraza od Sosijedada, slede nova pitanja, šta i kako dalje, a mnogi veruju da je ovo kraj ere jednog velikog tima.

Neobično je videti "Santjago Bernabeu" sa 30.000 praznih mesta, Real kako prosipa bodove kod kuće i to protiv ekipa koje je gotovo redovno preslišavao.

Čak i Realu tradicionalno naklonjeni mediji otvorili su paljbu. Prošle nedelje, na tapetu se našao menadžer Santjago Solari koji je rekao da "remije nikako ne bi trebalo potcenjivati".

Realu bi svakako i bod bio bolji plen nego poraz od Sosijedada, ali ova izjava je najbolji znak koliko su mnogi u klubu spustili standarde.

Serhija Ramosa, simbola ovog tima, pitali su posle poraza od Sosijedada je li zaista ovo kraj ere Reala?

"Osvoji smoi trofej prošle nedelje ili tako nešto, zar ne?", odgovorio je kontra pitanjem.

Ipak, ni Ramos ne može da sakrije nezadovoljstvo, pa su mu za posrtanja u Primeri sada krive sudije i VAR tehnologija.

"Oduvek sam branio VAR sistem, ali mora da se unapredi jer je ovo bilo skandalozno suđenje. Mogao je sudija da dosudi penal i onda da konsultuje VAR. Kada smo videli incidente u svlačionici, samo smo tražili poštenje. Nekada smo mi igrači kažnjeni za ponašanje na terenu, a sudijski komitet bi morao da uradi isto. VAR postoji, ali moraš da znaš kako da ga koristiš", rekao je kapiten Reala, koji je dodao i da je Lukas Vaskes prestrogo isključen.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar