Jokić i Vučević, prvo večera, pa okršaj na terenu!

Duel Nikole Jokića i Nikole Vučevića bio je jedan od najinteresantnijih u okršaju Denvera i Orlanda.

Košarka 25.11.2018 | 12:15
Jokić i Vučević, prvo večera, pa okršaj na terenu!
Denver je na svom parketu slavio pobedu od 112:87. Jokić i Vučević su vodili borbu pod obručima, srpski košarkaš je postigao šest, a košarkaš iz Crne Gore 16.

Utisak je da je Vučević bio šuterski bolje raspoložen, ali je zato Jokić bio odličan kada je reč o igri u odbrani. Imao je deset skokova i 11 asistencija i to je oduševilo i njegove saigrače.

"Mislim da je Jokić daleko bolji asistent, odličan je u toj ulozi. Sve je bolji i bolji košarkaš. Vučeviću svaka čast, dobar je igrač, ali mislim da je Jokić bolji", rekao je košarkaš Denvera Pol Milsap. 

Kako je u Americi ovih dana praznik, Dan zahvalnosti, mnogi restorani su bili zatvoreni. Bila je to prilika za Jokića da Nikolu Vučevića pozove kod kuće na zajedničku večeru. 

Upoznali su se pre dve godine, takođe na večeri u Orlandu. Jokić kaže da se na njegovom meniju bili tradicionalni srpski recepti. 

"Uvek volim da kući dovedem prijatelje i poznanike, mislim da je to lep način da ostanemo u kontaktu i da razvijamo prijateljstvo. Nikola je veoma dobar momak i potiče iz odlične porodice. On i supruga očekuju prinovu i to što smo večerali je dobar način da se malo družimo i ostanemo u kontaktu", izjavio je Jokić. 

Vučević je rekao da mu prija druženje sa Jokićem. 

"Povremeno se čujemo i vidimo. Ako jedan od nas ima dobar meč, čestitamo jedan drugom. Bilo je lepo provesti vreme sa njim jer je opušten van terena", rekao je Vučević.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar