Јокић и Вучевић, прво вечера, па окршај на терену!

Дуел Николе Јокића и Николе Вучевића био је један од најинтересантнијих у окршају Денвера и Орланда.

Кошарка 25.11.2018 | 12:15
Јокић и Вучевић, прво вечера, па окршај на терену!
Денвер је на свом паркету славио победу од 112:87. Јокић и Вучевић су водили борбу под обручима, српски кошаркаш је постигао шест, а кошаркаш из Црне Горе 16.

Утисак је да је Вучевић био шутерски боље расположен, али је зато Јокић био одличан када је реч о игри у одбрани. Имао је десет скокова и 11 асистенција и то је одушевило и његове саиграче.

"Мислим да је Јокић далеко бољи асистент, одличан је у тој улози. Све је бољи и бољи кошаркаш. Вучевићу свака част, добар је играч, али мислим да је Јокић бољи", рекао је кошаркаш Денвера Пол Милсап. 

Како је у Америци ових дана празник, Дан захвалности, многи ресторани су били затворени. Била је то прилика за Јокића да Николу Вучевића позове код куће на заједничку вечеру. 

Упознали су се пре две године, такође на вечери у Орланду. Јокић каже да се на његовом менију били традиционални српски рецепти. 

"Увек волим да кући доведем пријатеље и познанике, мислим да је то леп начин да останемо у контакту и да развијамо пријатељство. Никола је веома добар момак и потиче из одличне породице. Он и супруга очекују принову и то што смо вечерали је добар начин да се мало дружимо и останемо у контакту", изјавио је Јокић. 

Вучевић је рекао да му прија дружење са Јокићем. 

"Повремено се чујемо и видимо. Ако један од нас има добар меч, честитамо један другом. Било је лепо провести време са њим јер је опуштен ван терена", рекао је Вучевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар