Učenici napravili teretanu na otvorenom

Kako bi poboljšali uslove izvođenja časova fizičkog vaspitanja I iskoristili lijepe jesenje dane za boravak I vježbanje u prirodi, učenici Tehničke škole “Mihajlo Pupin” u Bijeljini napravili su teretanu na otvorenom. Projekat je realizovan dijelom sponzorisanjem, a dijelom iz sopstvenih sredstava. Ono što je interesantno jeste da su sve sprave napravili sami.

  • Magazin
  • Zdravlje


Jesen nas jeste počastila lijepim vremenom, ali učenici Tehničke škole “Mihajlo Pupun” iz Bijeljine svoje drugove počastili su teretanom na otvorenom. Sve sprave napravili su sami učenici i profesori na časovima praktične nastave, a prema riječima direkotra Milenka Maksimovića, koji je jedan od inicijatora, ovo je nešto što je dugo planirano I što je konačno ugledalo svjetlost dana, na radost svih.

Profesor fizičkog vaspitanja Predrag Trivun I učenici kažu da im ovo mnogo pomaže, imajući u vidu da salu dijele sa tri škole I da je premala za kvalitetno izvođene nastave iz ovog predmeta.

Ovo nije jedina stvr koja je nova u ovoj školi, u prethodnom periodu napravljen je parking, novi ulaz u školu kao I klupice u prostoru za odmor učenika. Iz škole ističu da imaju velike planove I nadaju se da će u narednom periodu uraditi mnogo toga kako bi kvalitet nastave I ambijent za rad I učenika I profesora bio što bolji.BN TV

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.