Učenici napravili teretanu na otvorenom

Kako bi poboljšali uslove izvođenja časova fizičkog vaspitanja I iskoristili lijepe jesenje dane za boravak I vježbanje u prirodi, učenici Tehničke škole “Mihajlo Pupin” u Bijeljini napravili su teretanu na otvorenom. Projekat je realizovan dijelom sponzorisanjem, a dijelom iz sopstvenih sredstava. Ono što je interesantno jeste da su sve sprave napravili sami.

Zdravlje 12.11.2018 | 15:55
Učenici napravili teretanu na otvorenom
Jesen nas jeste počastila lijepim vremenom, ali učenici Tehničke škole “Mihajlo Pupun” iz Bijeljine svoje drugove počastili su teretanom na otvorenom. Sve sprave napravili su sami učenici i profesori na časovima praktične nastave, a prema riječima direkotra Milenka Maksimovića, koji je jedan od inicijatora, ovo je nešto što je dugo planirano I što je konačno ugledalo svjetlost dana, na radost svih.

Profesor fizičkog vaspitanja Predrag Trivun I učenici kažu da im ovo mnogo pomaže, imajući u vidu da salu dijele sa tri škole I da je premala za kvalitetno izvođene nastave iz ovog predmeta.

Ovo nije jedina stvr koja je nova u ovoj školi, u prethodnom periodu napravljen je parking, novi ulaz u školu kao I klupice u prostoru za odmor učenika. Iz škole ističu da imaju velike planove I nadaju se da će u narednom periodu uraditi mnogo toga kako bi kvalitet nastave I ambijent za rad I učenika I profesora bio što bolji.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar