SDS: Narod želi promjenu vlasti

Semberci su na sinoćnim tribinama SDS u Gornjoj Čađavici i Patkovači jasno pružili podršku kandidatima za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH i poručili da žele da Srpsku vodi Vukota Govedarica, a da je u Predsjedništvu BiH zastupa Mladen Ivanić.

Republika Srpska 28.09.2018 | 13:03
SDS: Narod želi promjenu vlasti
Kandidat SDS za poslanika u NS RS Tomica Stojanović naveo je da su mještani Patkovače i Gornje Čađavice pokazali da su uz SDS.

- Građanima u Srpskoj je prekipjelo i ovako više ne može da se živi. Kriminal, korupcija, bahatost, prijetnje i ucjene su dostigli maksimum i takvo ponašanje je neophodno odmah zaustaviti da bismo sačuvali Srpsku. Želimo da na nivo Srpske prenesemo uspješan model poslovanja koji primjenjujemo u Bijeljini, da bi svim građanima bilo bolje - istakao je Stojanović.



Na tribinama se sinoć okupio i veliki broj mladih koji su pružili podršku Srpskoj demokratskoj stranci i kandidatima za poslanike.

- Masovna posjećenost tribine SDS u Patkovači pokazuje da Bijeljina želi promjene, da želi Vladu i predsjednika Srpske koji će imati jednak odnos prema svim svojim građanima i koja će biti podrška svakom radniku i zemljoradniku. Ovo ne može više biti Republika u kojoj se sve pita jedan čovjek, ovo je Republika naroda, njenih boraca koji su je stvarali i omladine kojoj ostaje i zato ćemo u oktorbu vratiti Srpsku narodu - jasna je bila kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Ivana Petričević.



Na tribinama u se predstavili i kandidati za NS RS Darko Mitrić, Branka Savčić, Slađana Jovanović i Dragan Đurđević, kao i kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Nenad Lalić.

Mještanima Patkovače su se obratili i gradonačelnik Bijeljine i potpredsjednik SDS RS Mićo Mićić i zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović.

(BN)