Provjera radnika zbog pedofilije

Na društvenim mrežama danas se pojavila informacija da se radnik banjalučkog vrtića "Zvjezdica" dopisivao sa maloljetnicom, te tražio da mu pošalje eksplicitne fotografije.

Republika Srpska 06.08.2018 | 16:31
Provjera radnika zbog pedofilije
Kako "Nezavisne" saznaju od Marije Markanović, portparola Policijske uprave Banjaluka, policija će izvršiti  neophodne provjere i preduzeti sve potrebne mjere i radnje u skladu sa zakonom u vezi sa ovim slučajem.

Naime, grupa Borba protiv pedofilije objavila je na Facebooku prepisku u kojoj osoba koja piše sa profila N. P. traži od "trinaestogodišnjakinje" da se slika gola.

"U toku prepiske je poslao dvije svoje trenutne slike uzastopno, tako da nema dileme. S identifikacijom lica nema neozbiljnosti", istakli su u grupi Borba protiv pedofilije i dodali da su slučaj prijavili nadležnim organima.

Zvanično obavještenje vrtića "Zvjezdica" prenosimo u cjelosti, uz navođenje inicijala radnika.

"Poštovani roditelji,

Učitelj N. P. je radio kod nas godinu dana, nikad nije bilo primjedbe na rad istog. Politika naše firme je takva da nikad jedna osoba ne bude sama u grupi sa djecom, baš zbog pomenutih situacija. Mi smo bili dužni da obavjestimo nadležne organe i prijavimo slučaj. Utvrdili smo da u vrtiću Zvjezdica nije bilo kriminalnih radnji. Roditelji vaspitanika mogu da budu mirni.

Za ostale radnje (prepiske na internetu) vršiće se istraga i utvrditi šta je od svega istina. Do tada Vas molimo da izuzmete svoj sud bez osnova."

Izvor: NN

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pravda

06.08.2018 14:46

Bunici su sami od sebe kriminalci.... Ovaj prodaje diplome, ovaj u autima milion maraka,onaj treći 120 žena... Kad ih sipa istrese jednom... Kafana office na Venecija mostu jeftine diplome samo profu tražite....

ODGOVORITE
Name

MARAKUJA

06.08.2018 16:00

Svi pedofili su članovi Snsd sekte.