Ronalda motivišu rekordi: Samo dvojica ispred!

Neće se on zadovoljiti trećom pozicijom. . . !

Fudbal 27.03.2018 | 11:00
Ronalda motivišu rekordi: Samo dvojica ispred!
Samo 120 sekundi delilo je Egipat od velike pobede nad evropskim prvakom Portugalom, ali se onda "pojavio" Kristijano Ronaldo.

Zvanično najbolji fudbaler sveta postigao je dva pogotka duboko u nadoknadi vremena, oba glavom i oba na centaršut Rikarda Kvarežme, i nagovestio da Portugal nikako ne treba otpisivati dok god je on u sastavu...

Kristijano Ronaldo je na tom meču postigao 81. gol za Portugal i tako prestigao Kunišigea Kamamota (Japan) na večnoj listi najboljih strelaca u dresu reprezentacije.

Istina, legendarnom japanskom fudbaleru koji je ovaj rekord postavio u periodu između 1964. i 1977. godine bilo je potrebno tek 84 meča, dok je Ronaldu 148, ali je opšti utisak i da je Ronaldo imao daleko ozbiljnije rivale od tima iz AFC konfederacije.

Ronaldo je sada treći na listi najboljih strelaca i ispred njega su samo Ferenc Puškaš (Mađarska, Španija) sa 84 internacionalna gola i veliki Ali Daei (Iran) sa 109!

Legendarni iranski fudbaler deluje nedodirljivo i taj rekord drži od 2006. godine, a videćemo da li će Kristijano Ronaldo, čovek koji je već vlasnik "ko zna koliko" rekorda, uspeti da ga prestigne do kraja karijere.

Ronaldu su 33 godine, ali ako neko to može - onda je to on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar