Bolnici Sveti Vid najviša priznanja

Na nedavno održanom oftalmološkom kongresu evropskog udruženja za kataraktu i refraktivnu hirurgiju, održanom  sada prvi put  u Beogradu, Specijalna bolnica Sveti Vid dobila je najviše priznanje za dugogodišnji rad i sjajne rezultate postignute laserskom korekcijom dioptrije kod predškolske djece sa slabovidošću, koja nisu mogla biti korigovana naočarima i kontaknim sočivom.

Srbija 19.02.2018 | 10:03
Bolnici Sveti Vid najviša priznanja

Posebno je istaknuta preciznost u praćenju parametara neophodnih za procjenu razvoja vidne funkcije i binokularnog vida kod slabovide djece.



Ovo je još jedna nagrada Svetom vidu ali od posebnog začaja, jer se odnsoi na uspešno liječenje slabovide djece!

Istaknuti rezultati pokazali su izvanredno značajno smanjenje slabovidosti, popravak u vidnoj funkciji i kvalitetu vida djece dugo godina nakon laserske korekcije i još jednom dobili visoku naučnu potvrdu efikasnosti, predvidivosti, stabilnosti i sigurnosti laserskih korekcija u posebnim situacijama kod male djece radi popravljanja slabovidosti.

Rezultati su pokazali da se u 90% djece najmlađeg uzrasta, u određenim indikacijama, postiglo značajno popravljanje vida.

Specijalna bolnica Sveti vid i ovog puta je potvrdila veliki značaj u svjetskoj oftalmologiji u rješavanju postojećih, do juče nerješivih problema na oku i pomjeranje granica ka novim mogućnostima!

https://svetivid.com/

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar