Milvoki želi Džordana, da li Klipersi traže mnogo?

Milvoki Baksi zainteresovani su za centra Los Anđeles Klipersa Diandrea Džordana, prenose američki mediji.

Košarka 03.12.2017 | 18:30
Milvoki želi Džordana, da li Klipersi traže mnogo?
Usled povrede Blejka Grifina, Patrika Beverlija, pa i Miloša Teodosića i Danila Galinaraja, većina ekipa pokušava da iskoristi situaciju i trejduje za Džordana.

Mnogi smatraju da će Klipersi želeti da trejduju Džordana, jer im je sezona skoro pa izgubljena, pošto im se čitava startna postava nalazi u "bolnici".

Prema nekim izvorima, Klipersi su spremni da puste jednog od najboljih defanzivnih centara lige, ali od Milvokija, čini se, traže previše. 

Ekipa iz Los Anđeles za uzvrat želi Malkoma Brogdona, koji je bio ruki godine, Džona Hensona i Krisa Midltona. Ukoliko bi Klipersi uspeli da dođu do ova tri igrača, slika tim bi se umnogome promenila. 

Midlton igra odličnu sezonu i gotovo da je nedodirljiv, Brogdon je izgubio minute od dolaska Erika Bledsoa, dok Henson ima prevelik ugovor, i tu bi Milvoki mogao da popusti. 

Sa druge strane, Džordan bi mnogo značio Milvokiju na oba kraja terena, i oni bi dolaskom visokog centra postali jedni od najozbiljnijih kandidata da sklone Klivlend sa trona Istoka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar