Počeo sastanak kod Ivanića

Konsultacije srpskog člana Predsjedništva BiH iMladena Ivanića sa poslanicima u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH iz Saveza za promjene i srpskim ministrima u Savjetu ministara BiH počele su u Banjaluci u 13:00 časova, javio je reporter BN televizije.

Republika Srpska 15.11.2017 | 13:26
Počeo sastanak kod Ivanića
Sastanak se održava u kabinetu srpskog člana Predsjedništva BiH. 

Po okončanju sastanka planirane su izjave za novinare.

Do ovog sastanka je došlo nakon najnovijeg zaoštravanja situacije nakon izjave bošnjačkog člana u Predsjedništvu BiH Bakira Izetbegovića u vezi priznanja Kosova, a što je oštro osudio zvanični Beograd, ali i predstavnici vlasti u Banjaluci i srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH.

Zbog ovih konsultacija i novo nastale situacije u Sarajevu danas nije održana sjednica Predstavničkog doma u PS BiH, kao ni sjednica Savjeta ministara BiH.

Vlast SNSD u Banjaluci traži napuštanje srpskih predstavnika iz zajedničkih institucija, na što je Savez za promjene reagovao da je to kukavički čin i da treba se boriti za srpske interese upravo u tim organima BiH.

(BN)
(Foto: Srna)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Izraelac

15.11.2017 13:04

Zamislite da neko zamoli izraelce da napuste pojas Gaze il Golansku visorava? Braco moja pa nisu ljudi tolko retardirani ...

ODGOVORITE
Name

Nije ovo '92

15.11.2017 13:31

Opet prave '92....ko ce ratovati? Oni??? Vodeci sa sve tri strane.... E moj narode sta smo dozvolili...Ko je ratovao ne pada mu vise na pamet,pa vi gledajte kako i sa kim cete...

Name

izraelac

15.11.2017 18:13

E hoce vlast i kod nas i u federaciji da izazove skupobe i popali sve dokaze .. spale cijelu administraciju i narod optuze a protiv njih nema dokaza... hahahah ;)

Name

blbl

15.11.2017 13:13

Ako mislite na taj nacin ucenjivati Bosnjake nece na dobro izaci. Bosnjacima podmecete a Covic je jasno rekao da podrzava priznanje Kosova i niko od vas ne smije ni da ga spomene. Sada bi Bosnjaci trebali da odgovore na pravi nacin i daju na znanje da se niko ne moze poigravati sa drzavom i praviti ih ludim. Laktasenko svaki dan negira drzavu a bakir samo kaze da bi trebalo priznati Kosovo ali da to ne mozemo jer treba saglasnost sva tri naroda. Sta je rekao lose? Blokirati rad drzavnog parlamenta zbog sastanka u BL koji se mogao orrzati i u drugo vreme je krajnja drskost i bezobrazluk. Ako Bosnjaci preko ovoga pedju bez reakcije onda neka im i bude ovako da vecina u drzavi ima prava kao nacionalne manjine u drugim drzavama. Dosta!!

ODGOVORITE
Name

Dik forsen

15.11.2017 13:15

Zato sto crveni bozovi nisu gore jedno kazu drugo lazu sta je sa referndumom aj ne serite vise ssmi sebe ste upleli u lazi da vis nemozete bez lazi funkcionisati!?

ODGOVORITE
Name

re

15.11.2017 15:36

Gospode sta ti napisa,de desifruj????

Name

Mlataranje

15.11.2017 13:41

Opet vam Dodik preko Ivanića uvaljuje ili i vi svjesno idete da igrate na kartu nacionalizma i ugriženosti Srba.Ne ugrožava vas Bakir izjavom,vas ugrožava Dodik i bratija oko njega pljačka i sviđa svoje intetese.Pošteno pogledajte šta je Bakir rekao i koji i u kojem interesu su Dodik i Vučić izveli ovaj spin.Mislim da je ovo sve pred izricanje presude Mladiću i određivanua granice na Drini .

ODGOVORITE
Name

re

15.11.2017 20:10

Drzi se pederacije